25 Kasım, 2009

Bu Çiçeklerin Adı Ne?


Ne zamandır çiçekçinin önünden geçerken bu çiçeklere ve onun rengarenk türlerine gözüm takılıyordu. Dün öğretmenler günü olunca bir baktım eşim beyazlarından kapmış gelmiş:) Papatyaları zaten çok sevdiğim için bu beyaz güzellik de çok hoşuma gitti. Ama bir sorun var, çiçeğin cinsini bilmediğim için nasıl bakılması ne kadar su verilmesi gerektiğini öğrenmek için araştırma yapamıyorum. Bu çiçeğin adını bilen var mı?

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

cecilia dedi ki...

aslıcım krizantem çiçeği olması lazım ama yanılıyor da olabilirim, sevgiler :)

Aslı dedi ki...

Evet, doğru galiba krizantem diye aratınca en çok bu çiçeklerden çıktı:) Ama daha bir sürü farklı çiçek de çıktı niye öyle oldu anlamadım...

Teşekkür ederim canım, hemen bir bakayım nasıl bir bakım istiyormuş bizim krizantemler:)

EBRULİ dedi ki...

Ne güzel düşünmüş eşinn.Bu tip çiçekler çok ve isimleri değişik ben karıştırıyorum :) Beyaz beyaz masumiyeti çağrıştırdı bana.Çok güzellerrr.

Aslı dedi ki...

Hakikaten ne kadar masum görünüyorlar değil mi... Ben de çok sevdim, inşallah biz bayram için evden gidince solmazlar... Bu arada eşime kasımpatı mıymış bu dedim, yok daha değiliş bir ad söyledi çiçekçi dedi. Ben de diyorum yapraklar kasımpatı ama ben mi karıştırdım. Cecilia da krizantem diyince dedim kesin eşim onu söylemeye çalıştı, kasımpatının diğer adı krizantemmiş:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?