24 Kasım, 2009

Mutlu Yaşa:)


Bugün benim için öğretmenler günü olduğu için önemli. Ama 24 Kasımın benim için esas önemi kocacığımın doğum günü olmasından kaynaklanıyor:) Şimdi blogda kocacığımı neden ve ne kadar sevdiğimi yazmayacağım. Bunları kendisine bol bol anlatıyorum zaten:) O bölüm ikimizin arasında kalacak.

Ama ona hazırladığım hediyelerden bir tanesini ve yetiştiremediğim diğer hediyeyi anlatmak istiyorum. Belki özel bir günü yaklaşan ya da hediye arayan birinin işine yarar.

Birinci hediye için internetten harf fotoğrafları araştırdım, ama bu harfler harf olsun diye yazılan yazılar şeklinde değil çeşitli doğa parçalarının ya da kullandığımız çeşitli aletlerin kendiliğinden oluşturduğu harfler olsun istedim. Flickr bu konuda güzel fotoğraflar barındırıyor. İlk araştırmaya başladığım gün çok güzel bir harf dizisi buldum ama sonra o kullanıcıyı tekrar bulamadım maalesef. Ben de sonradan bulduğum fotoğrafları kullandım.

Harfleri seçtikten sonra gidip büyük ve boş bir çerçeve aldım. Tam olarak oranlarını bilemiyorum ama eni benim yaklaşık 4 karışıma boyu ise 3 karışıma denk geliyor. İçine toplamda "Mutlu Yaşa" yazan siyah beyaz harf resimlerini de yerleştirince şöyle bir sonuç çıktı:

                                 
Yapmayı planladığım ama yaşadığım şehirde düz beyaz tişort bulmak mümkün olmadığı için şimdilik uzak bir tarihe ertelendi. Eşimin motorsikletinin markası Aprila ismi ise Alp, ikisini birleştirip aLprilia yazmak istiyordum tişorte ama olmadı maalesef... Ama o bahaneyle kırmızı bir kumaş boyam oldu, değerlendirmem lazım:)

9 kişi üşenmeyip içini döktü:

Merve dedi ki...

Aslıcım, çok orjinal bir fikir her ikiside :) tebrik ederim..Eşine de nice seneler canım

mehbup dedi ki...

Öğretmenler gününüz kutlu olsun.Eşinizle birlikte nice seneler geçirmenizi dilerim.

mutfakcini dedi ki...

Canım beraber ice yıllarınız olsun inşallah.Eşine sağlıklı,mutlu yaşlar,seninle birlikte :)Beyaz tişört yollardım ben sana ya.İstanbuldayım ben.Elini sallasan beyaz tişörte çarpıyosun :)Sevgiler canımm..

Aslı dedi ki...

Mervecim çok teşekkür ederim canım:)

Ebruli, erken aklıma gelseydi ben de kardeşime falan yollatacaktım ama burada bulabilirim sandım... Sorunca atletçilerden atlet bakın o zaman dediler:)) Düşünmen yeter canım saol:)

Mehbup, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

cecilia dedi ki...

aslıcım eşin ve sana mutlu ve uzun bir ömür diliyorum, hediye fikrin son derece yaratıcı cnm evlilik dönümünüze yaparsın bişiler artık he :)

Aslı dedi ki...

Ceci, çok teşekkür ederim, darısı sizin başınıza:) Evlilik yıldönümümüz taaa temmuzda, o zamana kadar düşünürüz birşeyler;)

Gizem. dedi ki...

fikir süper:) o kadar hoşuma gitt ki bende benzerini yapabilrim şimdiden harf aramaya koyldum bile:)

Aslı dedi ki...

Pammuk, flickr den ararsan daha çok ve güzel fotoğraf bulursun. Ben kafaya koydum valla, cici makinemle kendime güzel bir alfabe çekeceğim:) Bazı harfleri bulmak zor olacak ama azimliyim... Sen daha bitirmemiş olursan yollarım çekebileceğim harfleri;)

Gizem. dedi ki...

vallahi süper olur o zaman çalışmalara bir ara başla derim ben :) flickr den aradım zaten orada var ne varsa sadece bazı harfler yok ki bu da normal ben ne yazacağımı bilemediğim için bulduğum harfi kaydedicem nasılsa daha 2 ayım var :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?