11 Kasım, 2009

Cin Ali "Ev"lendi

Bugün ilk iki dersim boştu, 10.30 gibi okulda olmam gerekiyordu. Erken uyanınca oyalanarak, dolaşa dolaşa okula gideyim dedim. Meğer erken uyanmamın, havanın bu kadar güzel olmasının, canımın dolaşmak istemesinin bir nedeni varmış...



Okulun 2 sokak ötesinde yolun ortasında minminnacık, sarı- beyaz bir kedicik gördüm. Baktım bir motor üzerine geliyor ama bizimki o kadar minik ki yerinden kıpırdayamadı bile. Adama seslenip işaret ettim ve adam yolun diğer tarafından geçip gitti.

Baktım bizimki öyle bakınıp duruyor... Bari okula götüreyim,bahçede bakarız diye düşündüm. (Çünkü bizim evde zaten bir köpeğimiz var) Kucağıma alınca korkuyor, kendisi gelsin diye yere koyunca da iki adım atıp yoruluyor olduğu ve olduğu yere çöküyor. Miniği biraz taşıyarak, biraz karnını açıp yatınca kaşıyarak, biraz korkmasın diye yürümesine izin vererek okula geldik. Tabii bizim çocuklar görünce bayıldılar:) Süt bulamayınca ayran verdik, lıkır lıkır içti bizim minik oğlan!

Daha önce bir öğrencim yeni doğan bir kediyi çok sevince hemen odasının balkonuna bir kulubecik yapıp beslemeye başlamıştı. O yeni doğan kedi-Cimcime- gözlerini açamazken şimdi pıtır pıtır dolaşan bir kedicik oldu :)  Veeee ben bu kedicik gece üşüyecek-gece nasıl bahçede kalacak derken benim hayvansever öğrencim bu minik oğlana kıyamadı ve onu da Cimcimenin yanına yerleştirdi:)

Cimcimenin yanına yerleşen minik oğlumuza, "Cin Ali" adını koyduk. Sarılı beyazlı, maviş maviş gözlü Cin  Alicik de işte böyle 'ev'lendi:) Darısı diğer yavrucukların başına...

7 kişi üşenmeyip içini döktü:

Aslı dedi ki...

Cin Ali :) of yenir o yahu Aslı, eline sağlık, yollarda heba olacakmış, kurtarmışsın, ne güzel.

Aslı dedi ki...

Gerçekten çok şekerdi, karnını- gıdığını kaşıyıp şımarttık bütün gün:) Eve götüren çocuk Cimcime'sine aldığı biberonla besledi bizim Cin Ali'yi:)

Aslı dedi ki...

Bu arada Aslı-Aslı kendi kendime konuşuyormuş gibi hissettim :) Aslılar hep böyle kitap kurdu oluyor galiba

Aslı dedi ki...

Ya bana da oldu aynısı sana Aslı diyince :)
Bak bu kitap kurdu meselesini düşünmemiştim, o da olur.
Yaşasın Aslılar :)

Aslı dedi ki...

Yaşasın Aslılar :))

EBRULİ dedi ki...

mimledim canım seniii :)

Aslı dedi ki...

Bunca zamandır başkalarının mimlerini okudum durdum ama şimdi mimlenince heyecanlandım!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?