09 Kasım, 2009

Diorissime Ready To Wear Makeup Clutch

Herkesin, birsürü makyaj malzemesi olsa da, yeri diğerlerinden ayrı olan bir makyaj malzemesi vardır herhalde. Benim için "özel" olan malzeme: Christian Dior-Diorissime Ready To Wear Makeup Clutch ( For Eyes & Lips ) Bendeki 001 Daylight Madonna. Gündüz makyajı için ideal bir palet. Hem farları hem de parlatıcı ve ten rengi rujuyla. Üstelik görüğünüz gibi çok hoş bir dış görüntüsü ve içinde kocaman bir aynası var :)




Evlenmeden önce eşimin ablası hediye ettiği ve en soldaki far kadar hiçbir farın bana yakışmadığını düşündüğüm için aynamın önündeki en "özel" makyaj malzemem. Hiç bitmese, hiç bozulmasa!!

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

mughetto dedi ki...

Bu süpermiş şeker ya bayıldım :)

Aslı dedi ki...

Dimi canım ya ben de çk seviyorum! Kıyamıyorum kullanmaya ama uzak da duramıyorum... Açık renk tenliler için ideal bir palet. Ve çok sevimli:)

BenimProje dedi ki...

Güzelim internetdede okudum herkes dior´un farlarini cok övüyorlar, Mac´den daha pahali ama cokda daha kaliteli, hatta en güzel farlar dior´dan diyorlar : ) Birde kaplari gercekten cok güzel yapiyorlar! Senin görümceni zevki dolayindan sevdim ; )

Aslı dedi ki...

Mac kullanmadım hiç, şimdilik de düşünmüyorum zaten. Ama Dior gerçekten de güzel, indirimde falan görürsen düşünmeden kap derim:) Ben kutusunu ilk gördüğümde daha kullanmadan, kutusu için bayılmıştım buna ama farları primersiz kullandığım halde bozulma olmuyor düşünsene! Ki benim göz kapaklarım da cildim gibi yağlıdır, 1-2 saat içinde bütün far toplanıp tek bir çizgi olur. Ben de Mac hakkında senin yazdıklarını okuyunca "İhtiyacım da yok ama acaba denesem mi" sorularını tamamen bastırmış oldum:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?