05 Kasım, 2009

Kolyeler kolyeler kolyeler...

Malum bayram yavaş yavaş geliyor ve biz de bayramda annemlerin yanına gidiyoruz. Giderken anneme Elf'ten aldığım birkaç makyaj malzemesini götüreceğim. Ama bunların yanında birkaç takı da götüreyim diye düşündüm ve internette annemin zevkine hitap eden ama benim de yapabileceğim türde olan takılara bakıyorum. Henüz karar veremedim ama şunlar dikkatimi çekti:




Vee kendim için de bundan yapmak istiyorum ama önce elimdeki malzemeler va başladığım işleri bitirmem lazım...

3 kişi üşenmeyip içini döktü:

hevesli dedi ki...

HEVESLI oncellikle blogunun guzel oldugunu soylemek isterim siteleri forumlari bloglari aktif sekilde takip edip yazdigim icin surekli bloglardan haberim oluyor takilar cok hos hepsi yasa ve tarza gore degisiyor bu arada siz bayram geliyor diye acaba hediye olarak ne dusunuyorsunuz blogunuzu izlemeye deger buldugumu soylemeden gecemem daha da zamanla guzellik katacaksinizdir blogunuza ayrica bir cok sitede bebek urunlerinide hediye etmeyi dusunenler var acaba sizde dusunuyormusunuz

hevesli dedi ki...

HEVESLI bloglar adeta yaris halinde konu goruntu hediyeler ayrica flormar urunlerinide hediye seceneklerinizin arasinda gorursek cok iyi olacak

Aslı dedi ki...

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Daha hediye dağıtmaya başlamayacak kadar yeni blogum:) Üstelik ben de bu takı yapma işlerine yeni başladım. Şimdilik ailem için denemeler yapıyorum. Bu bayram anneme çalışacağım:) Eğer becerebilir de güzel birşeyler çıkarırsam paylaşırım tabii ki.

FlorMar'a gelince, eğer şu bloggerlara gönderdikleri malum paketten elimde olsaydı okuyucularla paylaşırdım ama maalesef öyle bir gönderileri olmadı.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?