23 Kasım, 2009

Rüyalarımın Makinesi Artık Benim!





Evet, artık bu blogda cam gibi fotoğraflar olacak ve onları ben çekmiş olacağım (inşallah yani) Bu güzellik piyasa fiyatının biraz daha altına (daha ucuz varsa da ben görmedim) benim oldu, rüyamda nelerin fotoğraflarını çektim bir bilseniz:)) Şimdilik babamın yanında, bayram için gidince teslim alacağız. Sonra da bayram boyu insanları kusturana kadar fotoğraflarını çekeceğim:)) Heyecandan kalbim pıtır pıtır atıyor!!! Şu adresten özellikleri hakkındaki incelemeyi okuyabilirsiniz.

Bu arada bundan bir önceki elf siparişim de bugün elime ulaştı, yarın fotoğraflayıp yorumlayacağım. Şöyle bir ön yorum yapayım: şu anda dudaklarımda o minty gloss var ve ağzımda buz tutarak yazı yazıyor gibi hissediyorum... Arkası yarın:)

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

mutfakcini dedi ki...

Oooo süpperrr,güle güle kullan canımm:)Elf alışverişini de merak ediyorum ;)sevgiler.

Aslı dedi ki...

Çok teşekkür ederim, yeni yılda en çok istediğim şeylerden biri bu makineydi ama fiyatı inmiş görünce erkene aldık tarihi:)

Elf de yanılmıyorsam 6 günde gelmiş oldu. Eve geldiğimden beri sürüyorum, siliyorum başka türlü sürüyorum oyuncaklarımla oynuyorum:))

Sıla Yılmaz dedi ki...

süpermiş tatlım.. nereden aldın peki uygun fiyata bende bakıyorum bu aralar slr makine..

Aslı dedi ki...

Canım YKM Egemen Elektronik ile çalışıyormuş, ben de YKM den aldırdım. Nakit indirimiyle 1.540 a gelmiş oldu, Teknosa fiyatı da nakit ödemede 1.640 olmuş...

mutfakcini dedi ki...

Öğretmenelr Günün Kutlu Olsun Aslı'cımm.Sevgilerr :)

Aslı dedi ki...

Ayyy ne kadar düşüncelisin Ebruli!! Çok teşekkür ederim:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?