21 Kasım, 2009

ŞUUR KAYBIYLA BİLE AÇIKLANAMAYAN ALIŞVERİŞİM...

Mini makyaj setini almak için yaptığım hiç de minik olmayan ELF alışverişim:


Plum Pout rengindeki Plumping Lip Glaze 1.5 sterlin. Eşimin ablası için aldım. Bu ürünün bir de Oasis rengini aldım, o da eşimin annesi için. Yılbaşında onlara hediye gidecek.



Earthy rengindeki Mineral Eyeshadow 3 sterlin. Kendim için:)


Plum Waterproof Eyeliner Pen mor renkte göz kalemi. 1.5 sterlin ve kendim için:)



Daha önce mineral rujlardan Fiery Fuchsia rengini almıştım ama benim renklerime hiç uymadı. Tam annemin sevdiği bir renkti o yüzden ona hediye oldu. Ben de kendime bu Cheerful Cherry'i aldım. 3.5 sterlin. Umarım bu renk bana uygun olur...


Veee hemen hemen herkesin sevdiği eyeshadow brush. 1.5 sterlin ve kendim için.


Aaahhh ahh.. Bu Cherry Bomb yok mu, çok seviyorum çok! Rengini, yapış yapış olmamasını, kokusunu, her cebe sığacak kadar minik oluşunu herşeyini seviyorum! ELF'ten alışverişi sürdürdükçe kullanmayı bırakmam! Bundan 2 tane daha aldım, yılbaşında hediye olacaklar. Tanesi 1.5 sterlin.

                                                            
Plum rengindeki bu ojenin rengini ve kalıcılığını da merak ediyorum. Flor Mar'a rakip olsa ne güzel olur... Fiyatı 1.5 sterlin, bu oje de kendim için.



Corrective Concealer Studio serisinden. Göz çevresindeki siyahlıklar, kızarıklıklar gibi sorunalrı gidermek için olan üründeki her renk ayrı bir sorun için. Fiyatı 3.5 sterlin. Tabii ki kendime:))



Liquid Eyeshadow yeşil renkte. Mineral yeşil farı ya da bunu da yılbaşı hediyeleri bölümüne kaydırabilirim. Ama muhtemelen bu sıvı yapıdaki far yola çıkacaktır:) Fiyatı 1.5 sterlin.


2 in 1 Conditioning Gloss Perfect Pink de Studio serisinden. A,E vitaminleri, aloe içeriyor. İç tarafı renkli, dış tarafında ise şeffaf bir parlatıcı bulunuyor. Bu şekil ve ürün başka markalardan tanıdık gelecektir:) Bunu da disko topu gibi parlamıyor olduğunu umarak kendim için aldım. Fiyatı 3.5 sterlin.

İŞTE BÜTÜN SUÇ BUNUN! BEN MASUMUM! AKLIMI HEP BU KÜÇÜK CANAVAR ÇELDİ!


Evet, bütün bu alışveriş 25.5 sterlin + 3.95 shipping tuttu. Gelse de görsek... Gerçi önce bir önceki siparişim gelse daha iyi olacak ama:)

9 kişi üşenmeyip içini döktü:

mughetto dedi ki...

Benim siparişim Cuma günü yani dün geldi,bilgine :)
Ayrıca sen Elf i komple almışsın be canım :)

Aslı dedi ki...

Yorumunu görünce hemen kocacığımı aradım, benim siparişlerim onu işyerine geliyor(Postaneye çok yakın da) ama gelmemiş. Seninki dün geldiyse benimki de pazartesi salı gelir herhalde. Ürünlerin geldiğine göre yorumlarını bekliyorum artık o zaman:) Bakalım fırçalarını sevecek misin.

Ay çok abartmışım değil mi:( Suçlu hissetmeye çalışıyorum ama heyecanla da bekliyorum gelmelerini!! Ben ettim sen etme:P Sen tut kendini benim gibi hediye masallarına kanma, küçücük makyaj seti için bi dünya para harcama...

zuzu günlüğü dedi ki...

ürünlerini ii günlerde kullan size bişey soracam seçilin blogundaki yorumda gördüm spor programımı werecem demişsiniz spor programı dediğiniz zayıflamak için olan spor programıysa eğer bende istiyorum

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Valla 3 ay oldu alalı ben daha kullanmadım süs diye aldım sanırım :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Valla 3 ay oldu alalı ben daha kullanmadım süs diye aldım sanırım :)

EBRULİ dedi ki...

Ay abartmamışsın sakın suçlu hissetme :))Bayıldım hepsine yaaa.Ben elften hiç alışveriş yapamdım yaa,çilekten alıyorum.Siftah yapsammı ki :)Güle güle kullan canımmm..

Marshmallow dedi ki...

Faay anasını,ganimetlere bak.İmrennndddiimmm.

Aslı dedi ki...

Zuzu, çok teşekkür ederim mail adresine yolladım videoları:) Hatta vaktim olursa bloga o konuyla ilgili yazayım diye düşünüyorum...

Eda, rengarenk süs olarak da güzeller;) Hem biblodan bile daha ucuzlar baksana:))

Marshmallow, dışarıdan güzel görünüyor da sanal kartıma yüklediğim o kadar para 1 dakika içinde pırr diye uçunca içime oturmadı desem yalan olur... Ben de "Kargonun geldiği anı düşün, ama kaç parça şey aldım" gibi cümlelerle teselli etmeye çalıştım kendimi ne yapayım...

Aslı dedi ki...

Ebruli, yorumun mail olarak gelmemiş öyle olunca gözden kaçırmışım özür dilerim... Eğer denemek istersen studio serisindeki fırçalardan ve güzel olduğunda hemfikir olunan ürünlerden başla istersen:) Bir de free shipping kampanyasını bekle ya da sen de 25 sterline kadar çıkabiliyorsan şimdiki hediyeli kampanyayı değerlendir bence:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?