15 Kasım, 2009

Şuurumu Kaybedince Neler Almışım?

Dün gece Facebook'taki Elf grubunda FREE SHIPPING yazısını görünce gözüm döndü resmen... Düşünmeyi bir kenara bırakıp şuursuzca alışveriş yaptım... Yazıyı görüp 3. Elf siparişimi vermem 15 dakika falan sürdü herhalde:) Yeni ürünler geldiğinden neleri almak istiyorum diye bir göz atmıştım zaten. "Bir bölümünü" bu siparişimde istedim :)) Dün Mughetto yazsana diyince listeyi yazıma eklemiştim zaten ama Elfin sitesine girip tek tek bakmaya üşenecekler için (Biraz da resimlere bakıp bakıp kendimi mutlu etmek için) güzelce bir göz atalım neler almışım.

Önce Complexion Perfection aldım, çünkü önceki siparişimde tükenmişti alamamıştım.


Bu ürün yüzdeki kızarıklık, hafif leke tarzı renk farklılıkları gibi hataları düzeltme amaçlı. Fırçaya karıştırarak alıyor ve yüzünüze yayıyorsunuz.

Yeni çıkan ürünlerden olan bu Mineral Eyeshadow Primer adı üzerinde far bazı. Ben açıkçası nasıl olduğunu bilmeden deneme amaçlı aldım. Ama bugün şu adreste bunun Mac ile kıyaslamasını ve uygulamalı görüntüsünü Elf sevmeyen bir yazardan okuyunca sevindim. Merak ettiğim ürünlerden:)


 
Bu da Minty Lip Gloss Boston rengi. Yeni çıkan ürülerinden. Bildiğiniz lip gloss, sadece naneli ferahlatıcı bir tadı varmış. Yazın sıcağı ya da ortamın kuruluğundan dudaklarım kurumasın diye düşünerek aldım. Bir de en azından belki ağzımdan mis gibi nane kokuları fışkırır:)



Eyeshadow Brush, bildiğiniz far fırçası. Daha önce sipariş verirken stokta kalmamıştı o yüzden aldım.


  

Shimmer Palette göz, dudaklar ve yüz için kullanılabilecek hafif ve kremsi yapıda bir ürün. Cilde sağlıklı ve doğal bir parlaklık veriyor.


Bu tekli göz farını almamın nedeni bu yazıda:) Studio serisinde Eyeshadow olarak geçen ve yeni ürünlerden biri bu far.



Eye Transformer, ne olduğu konusunda emin değilim ama sanırım göz farlarını ve kalemlerini yeni tonlara dönüştürecek. Gelsin görelim neymiş:)

Eveeeet geriye beklemek kaldı:)


11 kişi üşenmeyip içini döktü:

Stil Direktoru dedi ki...

tatlım onaylama çatlıyorum demişsin ya saçma sapan biri işte boşver bacım anladıysa ne ala öperim kocaman

Aslı dedi ki...

hehehe ben de öpüyor ve de konuyu kapatıyorum o zaman:)

Duygu dedi ki...

Hayırlı ossun ne güsel bi ben elflenemedim.Lolar eline geçince tek tek yaz

Unknown dedi ki...

Güzel günlerde kullan şimdiden ;)

Sıla Yılmaz dedi ki...

mughettonun başımıza açtığı işler desene :)

Aslı dedi ki...

Marshmallow, bir gelsinler suyunu çıkartana kadar fotoğraflar ve yazarım!

JustMakeUp, çok teşekkür ederim! Makyaj yapmayı öğrenmeme katkıda bulunan iki kişiden biri sensin;)

Siu, ben de eşim "Yine mi Elf!" diyince suçu mughettoya atmaya çalıştım ama yemedi, facebooktan açıp açıp fan sayısına baktığımı farketmiş... O da çok gıcık oluyor ya, bir bakıyorsun 8-10 kişi kalmış heyecanla bekliyorsun ama bir türlü kimse üye olmuyor!!!

Stil Direktoru dedi ki...

Aprilia var balım oyuncakcılara bak büyük olanlara mucx

Aslı dedi ki...

Canım ben doğu anadolu sınırları içinde minicik bir ildeyim, yani internetten almam lazım... Feyizoğluna baktım ve internette arattım ama göremedim? Acaba ankaradaki kardişme mi aratsam, nerede satılıyor olabilir bir fikrin var mı?

Aslı dedi ki...

Pegaso 650 kırmızı olcak bir de:)

mutfakcini dedi ki...

:))ben hep şuurum kayıp gezmek istiyorumm.Güle güle kullan canım cicilerini bayıldımm..

Aslı dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım,resimlerde çok güzel görünüyorlar bence de, umarım gelince de fikrimiz değişmez:) Geçen sefer mineral farın bir tanesi dağılmıştı...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?