07 Aralık, 2009

Altın Ayıcık


Ah Haribo ahhhh... Çocukken en sevdiğim şey ne patates kızartması ne de çikolataydı. Jelibonsuz gün geçirmiyordum... Sonra o içindeki sığır jelatini yazısı (ne olduğunu tam bilemesem de sığır ve jelatini birleştirince pek hoş bir sahne oluşmuyor insanın aklında) midemi bir bulandırdı, ben jelibona küstüm.


Ama geçen hafta daha fazla tutamadım kendimi, BİM'de gördüğüm karışık ve oyuncaklı Haribo paketini kapıverdim. Sonra minik paketindeki güzeller güzeli altın ayıcıklarımı yiye yiye çarşıda mutlulukla dolandım...

İşte o günden beri ne kadar jelibon yedim bilemiyorum... Bu yazıyı yazarken de yanağımın içine yapışmış bir jelibon var...



Her ne kadar beni şeker bombardımanına tutsa da, zararlı olsa da diyorum kiiii:

ÇOCUK YA DA BÜYÜK OL, HARİBOYLA MUTLU OL!

7 kişi üşenmeyip içini döktü:

SMİLENA dedi ki...

merhaba canım.ziyareti iadeye geldim.pasajını çok beğendim .bol satışlar olsun.keçeleri sormuşsun.bu keçeler ithal yerli keçelere göre biraz daha ince bu sebeple inanılmaz rahat normal bir makasla kesiliyor.
keçeyi kesmek zordur.bunlara bayıldım .daha önce bende kalın keeçeyle çalışmıştım ama istediğim şekli veremiyordum.
yardımcı olabileceğim başak bişey varsa hiç çekinmeyin sorun....

bol satışlar dilerim...

Aslı dedi ki...

Aaa hoşgeldin! Benim bulduğum keçeler de ince görünüyordu, olmazsa bir bakayım makasla kesebilecek miyim... Bir satıcı da kumaştaki dikişleri sökmek için iğneye benzer makasımsı birşey gösterdi belki bu keser diye ama konudan hiç anlamadığım için cesaret edemedim...

Aklımda çok şey var ama hazır olarak bulabildiğim modeller çok sınırlı o yüzden kendim kesmek istedim. İlk fırsatta makasla deneyeyim!

Bir de biraz önce eşim aradı, haftasonu İstanbula gidelim diye, eğer fırsat olursa orada da takı malzemesi ve keçe bakarım.

Çok sevindim uğradığınıza, görüşmek üzere!

priscilla dedi ki...

pufff şimdi şu saatte canım o kadar jelibon istedi ki üstümü değiştirip markete yollanmak zorunda kalacağım sanırım, aşkolsun :))

Aslı dedi ki...

Afedersin:) Ben de jelibon krizi yaşıyorum da, içimi dökmeden duramadım... Aynı şehirde olsak, gel bende bir dünya jelibon var birlikte yiyelim diyeceğim ama aynı şehirde olma ihtimalimiz yok görünüyor:)

priscilla dedi ki...

ah çok teşekkür ederim, evin karşısındaki marketten 3 paket kaptım, hasretim sona erdi :))

eyeliner penin kurumuş üzülmüşsün sanırım baya, annemin kullandığı bir ürünü var avon'un renk skalası da baya geniş, asansörlü diyorlar ya o cinsten, o işini görebilir belki..

sevgiler :))

fotograf penceresinden dedi ki...

ayy jelibom canım istedi şimdi :D renkli renkli

Aslı dedi ki...

Priscilla, afiyet olsun:) Zaten bu yorumu yazarken bile haaaala jelibon atıyorum ağzıma! Avon satanlar var aslında bizim okulda, bir bakayım o kalemlere.

Fotoğraf penceresinden, al kendine bir paket, şımart bugünlük kendini:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?