01 Aralık, 2009

ELF Siparişimden Çıkanlar-1


Önceki ELF siparişimle gelen ürünleri fotoğraf makinem yüzünden tanıtamamıştım. Yeni makinemse henüz birkaç gündür benimle ve henüz kendisini çözebilmiş-öğrenebilmiş değilim. O yüzden yine pek de aydınlık ve net ol(a)mayan fotoğraflarla tanıtacağım. Bugün ELF Mineral Eyeshadow Primer, Studio serisinden Amethyst tekli far ve Eyeshadow Brush ile başlıyorum...

                                               
Bu primer kutudan ilk çıktığında şişenin içindeki hava boşluklarını görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Yapısı sert ve çok yoğun görünüyordu. Uygulamada ise hafif sayılabilecek yoğunlukta bir primer, şimdilik severek kullanıyorum. Çeşitli markaların yine çeşitli renklerdeki farlarıyla uyguladım ve rengi paletlerde görünen renklere getirdiğini hatta hiç ummadığım güzellikte görüntüler çıkardığını söylemem lazım. Primersiz sürdüğümde çok farklı renkler ortaya çıktığı için geldiği günden beri her gün kullandım, herhangi bir alerji yapmadı. ELF ya da bir başka marka primer hayatımın geriye kalanında bana eşlik edecek gibi görünyor:)

                                     
Studio serisinden olduğundan kutusu güzel ve kullanışlı. Gördüğünüz gibi içerisinde bir ayna barındırıyor ve kapağı kapalıyken de içteki renk görülebiliyor. İçinde fırçası yok ama ben zaten farları genelde parmağımla ya da ayrı bir far fırçasıyla uyguladığım için önemsemedim.
                                       
Mor far ararken bu rengi görünce çok sevinerek sipariş vermiştim ve merakla beklediğim ürünlerden biri de buydu ama rengi beklediğimden ve sitede göründüğünden çok farklı.
                                   
Elimin üst tarafındaki uygulama direkt Amethyst sürülerek alttaki ise primer üzerine Amethyst sürülerek yapıldı. Primersiz toz toz ve mordan çok kahverengi görünüyor bana. O yüzden bu direkt olarak uygulayacağım farlar arasında değil maalesef. Daha canlı bir mor bekliyordum, bu ise oldukça ölgü bir ton. Gözümde beklediğimden çok farklı bir renkte görünüyor ama eşim çok sevdi, göz rengim olduğundan da değişik göründü nedense. Ben bu gruptaki farlardan bir tane daha almam, ama ille de deneyeceğim diyorsanız da mani olmayayım:)

Far fırçası için ise söylenecek pek bir şey yok. ELF'in Studio fırçalarını seviyor ama normal fırçalarından hoşlanmıyordum. Smudge Sponge ve bu Eyeshadow Brush fikrimi değiştirdi:)

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

mutfakcini dedi ki...

Çok güzelmiş renkleri.Güle güle sürün canım :) Koyu tonlarda farlarla buğulu makyajı çok seviyorum ben;)

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim! Ben dekoyu tonları her zaman tercih ediyorum:) O yönden güzel durdu zaten bu far ama ben daha böyle canlı bir mor istemiştim... Yine de kullanıyorum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?