19 Aralık, 2009

Garnier Sivilce Karşıtı Roll-on


Boğazlı kazak, kaşkol, yüksek yakalı kaban v.b. giymeye başlamamla çenemin alt tarafında sivilceler hemen pörtledi... Bakınca görünmüyor, gölgede kalıyor ama acısını siz bir de bana sorun:( Bugün rimel alırken gözüme Garnier'in bu sivilce karşıtı roll-on unu görünce işe yaraması ihtimaline dayanamayıp aldım.
                                     
Metal, soğuk bir bilye ile sürülüyor ve sivilceyi söndürür mi bilmiyorum ama çok rahatlatıyor, acısını hemen alıyor bunu ben de garanti ediyorum.



Bugün ilk defa kullandım, ileriki günlerde etkisi olup olmadığını yazacağım. Umarım işe yarar da beni bu acılardan kurtarır... Bir de unutmadan, fiyatı 12.50, almak isteyen olursa diye...



Bu kafeinli göz altı şeysinde de gözüm kaldı, bu aralar heryerde görüyorum zaten. Şu gözaltımdaki minik yağ topcuklarını da yok etse keşke... Bu arada sivilcemdi, yağ topcuğumdu derken ucube gibi bir ben hayal etmeyin lütfen!

18 kişi üşenmeyip içini döktü:

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Anam buda mı çıktı şükür cildim yağlı sivilce çıkmii :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Anam buda mı çıktı şükür cildim yağlı sivilce çıkmii :)

seda dedi ki...

cilt temzleme ürününle aynı anda gözünü de sildiysen hemen çıkıyor o yağ butonlarından canım; aklında olsun. bu arada kafeinli hede'yi ben de alıciimm:)

mughetto dedi ki...

O sivilce şeysini görmedim ama kafeinli göz altı şeysini ben de gördüm :))
İkisini de alsam mı acaba,denemek güzel olur.

dusunenbalik dedi ki...

Bu arada sivilcemdi, yağ topcuğumdu derken ucube gibi bir ben hayal etmeyin lütfen!

Yok yok ben güzel olduğunu tahmin ediyorum ;)

Siu dedi ki...

Merak ettim denicem!

bu arada göz altındaki minik topçukları yok eden bir alet var cilt bakımına gittiğine kızlara söyle halletsinler :)

Aslı dedi ki...

Edacım, cildin kuru galiba değil mi? Yağlı cilt de geç yaşlanır o yüzden daha iyidir diyeceğim ama annenin resmini gördükten sonra ona benzeyerek yaşlanırsan yaşadın diyorum:)

Aslı dedi ki...

Sedacım, benim makyaj yapma-temzileme dönemimden çook önce çıktı o pıtırcıklar. Tek nedenleri de cildiyecimin de gülerek anlattığı üzere şuymuş: annem ben küçükken göz kremi kullanırdı ama tabii ki ben onun evdeki kremlerden farklı bir krem olduğunu bilmiyordum... Çocuk aklıyla o vıcık vıcık yağlı el kremini gözlerimin altına boca edip duruyordum... Ondandır dedi doktor. Bunun dışında yüzdeki aşırı terleme falan da yaparmış bunlardan ama oluşma yaşıma bakınca el kremine bağladılar:)

Aslı dedi ki...

Mughetto, bu sivilce roll-onu şimdilik işlevsel görünüyor. Eğer bir haftanın sonunda hala memnunsam göz altı roll-onunu da alırım belki çünkü göz makyajı temizleyicisini de çok seviyorum Garnier'in:) Erkekler içerek güzelleşiyorsa biz de kullanalım güzelleşelim hehehe;)

Aslı dedi ki...

Balıkcım utandım şimdi, ortalama insan tipiyim diyelim:)

Aslı dedi ki...

Siu, doktor lazer ile onları halledebiliyoruz ama çok da garantili değil kararı sana bırakıyorum diyince korktum açıkçası... Bir de doktor babamın arkadaşı olunca neyse bu da böyle kalsın dedim... Sen kullandın mı? Lazerle mi yapıyorlar yoksa başka bir şekilde mi?

·٠٠•●tatlı cadı●•٠٠· dedi ki...

Yok düşünmedim hemen sizi öyle:)ama garnier yorumlarınızı bekliyorum çok sevindimmm ona eğer yarasa hemen alırım hem uygunmuşş:)

Aslı dedi ki...

Tamam o zaman tatlı cadı, bir haftalık deneyeyim eğer sivilcelere söylediği etkiyi yaparsa ve alerjik bir etkisi olmazsa hemen yazarım:) Hatta kafeinli göz roll-on'unu da alırız;)

seda dedi ki...

doğru tahmn etmişim sayılır, göz ürünü dışında bişiler kullandığın için olmuş.. ama siu'canın dediğini ben de biliyorum, tekniğini bilmesem de cilt bakımı esnasında azaltılabileceğini duymuştum. lazer de denmiş, teyzem lazer yaptırmayı düşünüyor, yaptırırsa sana bilgi vericem tamam mı canım?

kafeinli şeyi hala alamadım:)) meraktan çatlıcam!

Aslı dedi ki...

Ayyy Seda, sonucu bildirirsen gerçekten de çok iyi olur! Sonuçta göz çok ön planda bir organ, çevresindeki en ufak değişiklik de ilk anda olmasa bile zamanla dikkat çekiyor...

seda dedi ki...

:)) tamam tatlım; umarım iyi bir sonuç alır..

ela dedi ki...

yaaaa iyi bir ürünmüü bugün ilk defa sürdüm ferahlık verdi aama bazı yorumları okuyunca korktumm :( nasıl bir ürün kullanan varmı ?

Aslı dedi ki...

Ela, en azından zararı olmamıştı bana :) Yine de The Body Shop'un çay ağacı yağı çok daha belirgin sonuç veriyor. bence.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?