06 Aralık, 2009

i-pod'a Dönüş...


Büyük bir şehide yaşıyorsanız ve hele de öğrenciyseniz otobüste, bir yerden bir yere yürürken, metreoda,ders arasında v.b. i-pod dinlenecek çok yer ve çok zaman oluyor. Ama şimdi yaşadığım şehirde bir yerden bir yere gitmek 5-10dk sürüyor... Evde ise kulaklık ile müzik dinleyemiyorum çünkü "evde olduğu halde kapıyı açmayan hain komşu" pozisyonuna düşüveriyorum hemen...

Ama müziksiz yaşar oldum artık... Burada çeken radyolar ancak kıro kıro şarkılar çalıyor. Tv deki müzik kanallarında ne çalıyorlarsa sadece onları dinler olmuşum iyice...

Ama bugün emektar i-pod umu çıkardım, şarj ettim, düzenleyeceğim. Hangi şarkıları eklesem bilemiyorum şimdi de... Hala iyi fotoğraflar çekemesem de çektikçe cici fotoğraflarımı da yükleyeceğim. Hadi bakalım.

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

mughetto dedi ki...

Mutlaka eğlenceli şarkılar yükle,insanın havası değişiyor.
Gerçi ben o uzun yolları giderken İstanbulda genelde slow takılıyorum ama evdeyken daha ritimli şarkıları seviyorum özellikle iş güç yaparken :)

Aslı dedi ki...

Eğlenceli şarkılar insanın enerjisini yükseltiyor, mutlu ediyor değil mi:) Ama benim de kulağım hep yavaş ve hüzünlü şarkılara kayıyor... Ceynur'un Yağmur şarkısını yükledim şimdi, o bateri bana doping gibi geliyor:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?