23 Aralık, 2009

İşe Yaradı! Sivilcesizim:)


Daha önce Garnier'in sivilcelere karşı ürettiği roll-on üründen aldığımı ve kullanmaya başladığımı yazmıştım. Aldığımda özellikle çenemin iki yanının alt tarafı ağrıyan sivilcelerle dolmuştu... Özellikle boğazlı kazaklar, atkılar, sürekli elimin yüzümde olması gibi nedenler bende hemen sivilce yapar. Aldığım gün kullanmaya başladım ve hem yüzümdeki hem boynumdaki  hem de deneme yapmak için sürdüğüm sırtımdaki bir sivilce  artık yok:) Önce ilk 1-2 saat içerisinde kızarıklığı ve acısı gitti. Sonra sivilce deriden içeri kaçtı diyemem ama kurudu. Ertesi gün gitmişlerdi. Ama işe yaradığına karar vermeden önce iki gün daha beklemek istedim çünkü sivilceyi deriden içeri atıp sonradan tekrar çıkmasına neden olabilecek mi diye düşünüyordum. Ama hala cildim gayet sakin. Özetle: tavsiye ediyorum:)



Eh, sivilce roll-onu işe yarayınca hızımı alamadım, gittim bir de göz altı için üretilmiş olan şişlikleri ve göz altı karanlığını azaltan roll-onu aldım. Bu ürün kafeinli. Bakalım bunu sevecek miyim... Ben şişlik için en iyi yolun az tuzlu yemek ve bol yeşil çay tüketmek olduğunu düşünüyorum ama bu da çok eğlenceli:)

7 kişi üşenmeyip içini döktü:

·٠٠•●tatlı cadı●•٠٠· dedi ki...

Hmmm peki;)Teşekkürler:)

Aslı dedi ki...

Aaa ne güzelmiş, sivilcem yok ama önereyim birilerine.
göz altı şeysini de deneyince haber ver olur mu?

EBRULİ dedi ki...

ben eczaneden aldığım bir ürünü kullanıyorum canım.Çok iyi.Dermatlog tavsiyesiyle almıştım.Bunu da denerim:)

Aslı dedi ki...

Tatlı cadı, rica ederim. Maksat hepimiz sivilcesizleşelim, güzelleşelim;)

Adaşım, dün gece eşim birkaç günlüğüne daha da doğuya gidip geleceği için çok üzüldüm, çok ağladım... Sabah uyandığımda da davul gibiydi tabii gözlerim. Sürdüm o göz roll-onunu, sağuk soğuk hoşuma gitti ama öyle pıt diye de indirmedi şişliği yani... Yine 1 saat içinde tamamen geçmişti ama sürmesem de geçer miydi yoksa hızlandırdı mı anlamadım...Neyse ben biraz daha kullanayım bakalım:)

Aslı dedi ki...

Ebruli, ben de lise ve üniversitede Benzamcyn kullanmıştım doktor tavsiyesiyle, bir de yüzümü Neutrigina turuncu sabunuyla yıkıyordum ama uzun süre aynı şeyi kullanınca ilk baştaki kadar etkili olmuyordu. Bir de o zamana göre çok çok azaldı sivilceler. Sen ne kullanıyorsun?

"PRETTYCOOL" dedi ki...

aslıcım ben de çok merak ettim bu gözaltı şeysini,haberini bekliyorum,ben de bu aralar biraz ağlıyorum,ama sen ağlamadan dene olur mu,sadece çok uyuduğun zamanlarda:))

Aslı dedi ki...

Bu haftasonu sağ salim bir bitsin, haftaya ağlamayı yasaklayacağım kendime...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?