03 Aralık, 2009

Koccamaaan ELF Alışverişim:)

Araya bayram tatili girdiği için son ELF siparişim geçen perşembe gelmesi gerekirken ancak bugün gelebildi. Ama daha iyi oldu, müfettişleri atlattığım için rahatlamışken üzerine de bu güzel paket elime geçince çok mutlu oldum!

İlk yaptığım hediye olarak gönderilmesi gereken 27 parçalık Mini Make-Up'ı Collection kontrol etmek oldu. Baktıkça daha da beğendim:) Okulda çekmeceme atıp geç kaldığım günlerde okulda makyaj yapmak için kullanacağım. Bir de şehir dışına gideceğimiz zamanlarda yanına bir rimel ekleyerek sallana sallana yola çıkılabilecek bir kit bu. İşte söz konusu güzellik:






Plum rengindeki oje bir oje için büyük sayılabilecek bir kutu içerisinde geldi. (Kutunun üzerinde Our formula is FREE of: Toluene, Formaldehyde, and Dibutyl Phthalate (DBP) yazıyordu). Denemek için sürdüğümde hemen kurudu ve ilk katta rengini verdi. Bakalım bana ne kadar dayanabilecek? Eğer kalıcılığı da iyi olursa bordo Flor Mar ojemin yerini alabilir.

Cheerful Cherry rengindeki mineral ruj tam istediğim renkte, hemen kullanmaya başladım. Fotoğrafta kırmızı gibi görünüyor ama aslında daha çok koyu pembe.



Earthy rengindeki mineral farı yeşil renkte fara ihtiyacım olduğu için aldım, rengi güzel ama ben biraz daha doygun bir yeşil bekliyorudum. Nasıl olsa kutular minik, bitirince başka bir ton alırım:)

                                       

Aldığım diğer bir yeşil far ise sıvı olan bu far. Maalesef bu da istediğim gibi bir yeşil değil... Ama gözümde güzel durdu neyse ki. Ve kalıcılığı far bazı olmadan bile yeterince iyi.



Mor farım istediğim renkte çıkmamıştı ama bu Plum rengindeki Waterproof Eyeliner Pen fotoğrafta gerçek renginde çıkmadı ama tam istediğim gibi:) Ucu keçe kaleme benziyor, bu yüzden çabuk kuruyabilir diye düşünüyorum...

                                       

   


Corrective Concealer göz çevresindeki renk dengesizliklerini gidermek için bir ürün. Kremsi bir yapıda.

En sevmediğim ürün ise 2in1 Conditioning Gloss-Perfect Pink. SIktım sıktım ama sadece renksiz olarak dış kısmındaki parlatıcısı geldi... Ve tüpteki rengini de fazla sevmedim. Bunun yerine başka birşey alabilirmişim...
 

                                                          
Bunların dışında 2 renkte dolgunlaştırıcı ruj ve 2 tane de Cand Shop aldım ama onlar yılbaşında hediye olacaklar.

5 kişi üşenmeyip içini döktü:

Merve dedi ki...

güle güle kullan canım hepsi çok güzel gözüküyor ben daha hiç denemedim elf'i ama deneyeceğim gibi :)

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim canım, denemeye karar verirsen haberleşelim;) Kargo ücreti ödenmeyen zamanlarda haber veririm, daha az mali hasarla(!) denemeni yaparsın en azından...

cecilia dedi ki...

güle güle kullan cnm ben elften daha hiç sipariş vermedim, shiping olaylarını anlamıyorum, yoks aürünleri çok güzel iştahımı kabartio :)

Aslı dedi ki...

Ben alım işlemini video gibi çekeyim, ekleyeyim istersen...

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan çok güzeller özellikle ruj:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?