02 Aralık, 2009

Ne Çok Güldürdün Sen Beni Şafak!





Şafak Sezer'in Vodafone reklamları her seyredişimde beni güldürdüğü için Vodafone ödül olarak bir üye kazanmış oldu, eşimin numarasının taşıyacağız. 6 ayda toplam 1500 kontör hediye ediliyor, ilgililere duyurulur:) Hakkı Devrimli reklam mı yoksa Tuncaylı reklam mı daha komik karar veremedim...




Bu arada bugün okulumuzu müfettişler bastı, hayırlı uğurlu olsun. Ben kağıttan kürekten hoşlanmayan sorumsuz bilgisayar öğretmeni olarak planlarımı Excel belgesi olarak kullandığımdan ve zümreyi ise gereksizliğin dik alası olarak gördüğümden yarına kadar planlarımı çıkartmam ve zümre yazmam lazım... Bir de okul web sitesini bir türlü göze güzel görünecek bir hale getiremeyen formatörümüze yardım edip şöyle iç açıcı ve uyumlu renklerden oluşan bir web sitesi görüntüsü oluşturmam lazım... Blog ne güzel, renklerde de içerikte de özgürsün. Ama okul web siteleri öyle mi!

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

Coşkun Hürsel dedi ki...

Çok ilginç bir şey oldu az önce. Sayfanın sağındaki yazı listesinde bu yazının başlığını "Ne Çok Güldürdün Sen Beni Elif Şafak!" diye okudum ve meraklandım; Elif Şafak okurlarını güldürmesiyle ünlü bir yazar değildir ya! Sayfa yüklenip de karşımda Şafak Sezer'in komik yüzünü görünce epey şaşırdım. Sonra durum anlaşıldı. Meğer bir önceki yazının başlığında geçen ELF'i bir anda Elif yapıp Şafak'la birleştirmişim!

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

eheheh bunu yazmana sevindim projede parmağı olan biriyim de :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

eheheh bunu yazmana sevindim projede parmağı olan biriyim de :)

Aslı dedi ki...

Coşkun Bey, komik olmuş nasıl bağladınız ikisini öyle birbirine!
Sayenizde bir kere daha gülmüş
oldum:)

Eda, ben de işin içinde senin olduğunu duyunca sevindim:) Ve de teşekkür ederim, hayatta insanı güldüren her ayrıntı çok önemli bence. Seviyeyi düşürmeden güldürebilmek zordur;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?