11 Ocak, 2010

Aşk ve Ceza...



Pek TV seyretmediğim için hangi diziler bitmiş, hangi diziler yeni başlıyor bilemiyordum ama geçen gece kumanda bana kalınca bir gezineyim dedim, bir baktım Nugül Yeşilçay. ATV'de Aşk ve Ceza diye bir dizi başlamış, benim gördüğüm de ilk bölümüymüş. Önce hoşuma gitti, gerçekten film gibi. nurgül Yeşilçay'a karşı da öyle özel bir ilgim-sevgim yoktur ama bu dizide masum Yasemin rolünü iyi oynuyor bence... Ama dizi hem biraz yabancı dizilere özenti sahneler barındırıyor hem de her an Asmalı Konak'a doğru kayıp o eski 'Ağa Dizileri' formatına kayacak gibi...



Herşeye rağmen ikinci bölümünü de seyredeceğim galiba:))

3 kişi üşenmeyip içini döktü:

Kürksever dedi ki...

Türk dizileri iki yıldır büyük düşüş içinde ve bence bunun başlıca sorumlusu, RTÜK'ün "reklam kuşaklarının arası 20 dakika olacak" şartını getirmesinin ardından dizilerin 2 saate uzaması oldu. Adamlar 2 saatte Büyük İskender'e dünyayı fethettiren film çekiyorlar, bizde 2 saatte yaprak kımıldamıyor.

sesiber dedi ki...

Ben de şimdilik sevdim bu diziyi. Sonra suyunu çıkarırlarmazlarsa iyi de; şu Demir (adını bilmiyorum) nereye koysan aynı rolü oynuyor, bir gül be adam, biraz taşkınlık yap. Höt höt höt...Cansu Derenin erkek versiyonu.
Hep te bu rolleri mi yazıyorlar bu adama...

Aslı dedi ki...

Değil mi o adam sanki hep aynı karakter de o kanaldan diğerine, bir diziden öbürüne aynı kişi olarak geziyor gibi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?