07 Ocak, 2010

ELF İndirimi... Hain Domdomsun Ama Elf!

Bugünlerde herşey elbirliğiyle beni mosmor ediyor... 2010 yılı başaklar işin şöyle güzel geçecek, böyle mucizevi şeyler olacak diyenleri de kınıyorum ayrıca! Güzel bir yıl geliyor diye beni umutlandırdılar ama son bir haftadır yerlerde sürünüyorum?

Hani Elfin Mini MakeUp Kit'i için 25 Euroluk alışveriş yapmıştım ya, bir de şuna bakın:





Hain domdom ELF, inanmıyorum 500 tane kaldı yazına! Kendi sazanlığıma da inanamıyorum... Gerçi okuldaki çekmecemde hazır ve nazır bulunduğu ve yolculuklarda hem minik hem de çok yönlü olduğu için defalarca kullandım ama... Yine de...

Benim yediğim kazık bir kenara, eğer bu kiti hala istiyorsanız yukarıda gördüğünüz JANSALE kodu ile 15 euroluk alışveriş ile sahip olabilirsiniz.

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

Duygu dedi ki...

:)) Ben beleş kargoyu bi kere kaçırdım şimdi ağzım açık her gün girip bakıorum...O seti öle yapcaklarına koysaymış bi free shipping hem biz alsaymışız doya doya hem kendileri para kazansaymış

Aslı dedi ki...

Di mi ama ya! Ben de göz kulak olayım, free shipping görürsem sana hemen haber veririm;) Bu setin allıkları çok uçuşuyor, toz toz ama yine de o kadar far, göz kalemi, fırçalar, ayna, rujlar herşey bir arada minik bir kutu halinde çok güzel oluyor!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?