04 Ocak, 2010

Günün Sürpriz Hediyeleri!

Pek de iyi  geçmeyen bir günün akşamında kocacığımın eve gelmesini bekledim ve zil çaldı: Bir demet beyaz kasımpatı ve kargo poşeti!

Önce kasımpatılarla ilgilendim tabii:) O bölümü kendime saklayarak poşete geçiyorum:)) Kargo beklemediğim için poşete fazla ilgi göstermedim. Meğer banaymış!



http://www.penguen.com.tr/ adresinden aileme ve arkadaşlarıma mesaj göndermiştim ama "Mısır Kazandınız" gibi bir mesaj hiç gelmemişti. Bu nedenle 6 kutu mısırı görünce hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum:) Zaten yemekte baget vardı, hemen bir havuç salatası yapıp mısırları kattım. Normalde konserve kullanmamaya çalıştığım için artık mısır yemiyoruz ama ayağıma kadar gelmiş mısırları da yememek olmazdı yani!



Penguen'in mısırının iddiası katkısız, GDO'dan uzak ve Türkiye'de yetiştirilen mısırlardan oluşması. İçeriğinde sadece mısır, şeker ve tuz olduğu yazıyor. Mısırın tadı ve görüntüsü diğer konserve mısırlardan çok farklı. Bir kere bütün mısırlar aynı boyutta değil. Çok fazla fark olmasa da farklı boyutlarda taneciklerden oluşuyorlar. En önemli özelliği ise bildiğiniz haşlanmış mısır tadında olmaları!! Tadı diğer konserve mısırlarla alakasız, yemeğe oturana kadar dayanamadık,salatanın üzerindeki mısırları pıtır pıtır yedik:))

Eğer yeni haşlanmış mısır tadını seviyorsanız ve katkısız mısır arıyorsanız tavsiye ederim çünkü ben ikna oldum:) Hala ikna olmamışlar aşağıdaki GDOsuz ve tamamen Türkiye üretimi mısırlar hakkındaki yazıyı okumaya devam etsinler:))

        "PENGUEN MISIR


         Lezzetten ödün vermeyenlerin ve hayatın yoğunluğu içerisinde pratik, lezzetli ve katkısız gıdalar tüketmek isteyenlerin tercihi olan Penguen Mısır Konservesi ile birbirinden lezzetli yemekler hazırlayıp sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.
         Özellikle salata ve garnitürlerin vazgeçilmezi olan Penguen Mısır Konservesi; çorbadan pilava, makarnadan pizzaya ve sandviçlere kadar pek çok yemeğe lezzet katıyor.
         Bütün bu kullanım alanlarının yanı sıra Penguen Mısır Konservesi’ni açıp doğrudan da yiyebilirsiniz . Son yıllarda özellikle gençlerin yoğun bir şekilde ilgisini çeken “Bardakta Mısır” lezzetini, Penguen Mısır Konservesi sayesinde evinize, işyerinize de taşıyabilirsiniz. Damak tadınıza göre; yağ, limon, tuz, peynir ve diğer çeşnilerle Penguen Mısır keyfinizi kendinize özel kılabilirsiniz.
         Konserve sektörünün öncü firması Penguen Gıda, tüm ürünlerinde olduğu gibi mısır konservesini de aynı yüksek standartlarda üreterek tüketicisine sunuyor.
         Penguen Mısır ithal mısır değil. Tamamı Türkiye topraklarında yetişen tatlı mısırlardan üretilen Penguen Mısır Konservesi, tamamen katkısız aynı zamanda çok da sağlıklı…
         Genetik yapısı değiştirilmiş, kısaca GDO’lu ürünleri “kesinlikle” kullanmayan Penguen Gıda, mısır konservesinde de tohumların doğal yollardan elde edilmiş olmasına çok büyük önem veriyor.
         220 gramlık, 340 gramlık ve 3x220 gramlık ekonomik paket olmak üzere 3 farklı ambalaj seçeneğiyle sunulan Penguen Mısır Konservesi’ni Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm seçkin zincir marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz."

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

denizse dedi ki...

bulunduğunuz ilçede çiçekçi olması çok büyük birşey.

dusunenbalik dedi ki...

Canım çekti şimdi Aslı ya :D

Aslı dedi ki...

Denizse canım neyse ki şehir merkezindeyiz biz, bir de ilçede olsak hayat gerçekten de çok zor olurdu:(

Aslı dedi ki...

Balıkım, biraz önce haşlanmış brokolinin üzerine zeytinyağıyla birlikte ekleyip löplettim, bir dene derim;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?