28 Ocak, 2010

Sarıkamış'tan Çufçufladım, Ankara'ya Pırpırlıyorum:)

Arkadaşlar Sarıkamış'tan dün gece döndüm! Sarıkamış öyle güzeldi ki dönme zamanı gelince çok üzüldüm ama cildimizi tırmalayan soğuktan kurtulacağız en azından diye düşündüm. Meğer bizim şehirde de hava -14 dereceymiş! Sadece 6 derece daha ısınabildik yani:)



Sarıkamış masal gibi bir yerdi, sanki gerçek değil gibiydi... Bol bol fotoğraf çektim, Ankara dönüşü yayınlayacağım. Pistler hem benim gibi yeni başlayanları,hem ortalama düzeydekileri hem de eşim gibi yarışçı pistlerinde kaymayı sevenleri tatmin edecek şekildeydi. 6 seviyede pist var, kendinize uygun olanı seçiyorsunuz. Zaten gelen herkes inanılmaz bir kayak merkezi olduğu konusunda hemfikir. Değerlendirilse mucizeler yaratılabilecek bir yer...


Sarıkamış'a trenle gittik, çok güzel bir yolculuk oldu. O yüzden öncelikle zaman konusunda kısıtlaması olmayanlara arada bir nostaljik tren yolculukları yapmalarını öneriyorum! Geniş aralıklı kocaman koltuklarda çuf çuf çuf seyahat etmek, sıkıldıkça dolaşmak, sıkıştıkça tuvalete gitmek(:P), lokantada birşeyler atıştırmak çok hoş:) Üstelik iki kişi gidiş dönüşümüz 36TL tuttu! 8 saatlik bir mesafe için bence gayet iyi üstelik otobüsle de 6,5 saat sürüyormuş zaten!

Anlatılacak çok şey, gösterilecek çok resim var ama maalesef yarın sabah tekrar yola çıkacağımız için ancak pazartesiden itibaren anlatmaya ve yayınlamaya başlayabileceğim gibi görünüyor...

Ankara dönüşü görüşmek üzere!

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

mehmet akif dedi ki...

kay kay kayyyyy

denizse dedi ki...

blogunuzun yeni görünümüne bayıldım.bende galiba bir blog açacağım bu templatesi nereden edindiğini ögrenebilirmiyim.(tabiki aynısını kullanmam)

Aslı dedi ki...

Denizse, sol üst köşedeki kutuya tıklarsan veya thecutestblogontheblock sayfasına girersen bu templatei görebilirsin. Aynısını kullanabilirsin tabii ki hiç sorun değil! Hayırlı olsun şimdiden yeni blogun:) Şİmdi tatilde ayaküstü yazıyorum, dönüşte tekrar konuşuruz;)

Anonymous dedi ki...

hey all

I just thought it would be good to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?