15 Nisan, 2010

Bim Bam Bom



Bim geçtiğimiz haftalarda bir kez daha Golden Rose ürünlerini getirmişti ve o zaman eyeliner ile maskarasını almıştım. Açıkçası o fiyata ve Golden Rose marka olduğu için pek bir beklentim yoktu. Çantamda oluşturduğum mini çantama bu 2 ürünü ekledim ve açıkçası beni şaşırttılar. Maskara normal, kötü değil ama tabii ki öyle harika bir maskara da değil. Tam çantamda yada çekmecemde dursun, acil durumda kullanayım, başına bir iş gelirse de içim rahat olarak atarım gider demek için. Eyeliner ise hakikaten hoş, bence Flor Mar eyelinerından çok daha güzel. Okul tuvaletinde bile rahatça sürüyorum:)

Elidor 7/24ler ise aslında ucuz değil, daha dün büyük boyunu 2TLye aldım. Ama bunlar da yine çekmecede dursun, zaman bulamadığım günleri kurtarsın ya da denize havuza giderken minicik taşıyayım diye alınabilir.

Ben de yarın uğrayıp yüz temizleme, masaj,peeling fırçasına ve ponza taşına bir bakacağım.

Clean&Clear ürünlerini ise hiç kullanmadım. Ergenlik sivilceleriyle uğraşan bir öğrencim için Neutrogena'nın turuncu sabununu sormuştum, adam ısrarla "Aynı firmanın bunlar" diyerek Clean&Clear sabunu satmaya çalışmıştı, ne kadar doğru bilemiyorum...

Offf off... Alışverişin sonu yok :))

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

Duygu dedi ki...

Hihihi :) Bende kaç gündür maloş gibi katoloğa bakıp bakıp duruyorum,sanki ne varsa o kadar bakacak.Yarını iple çekiorum gidip biras karıştıriim :) Ucuz şeyleri alt üst etmeye bayılııooooorrruuuummmm!

Aslı dedi ki...

Aynen:)) Almayacaksam bile illa ki gidip karıştıracağım! Bir de eline birşey alıyorsun, yanındakiler ona bakmaya başlıyor geri bırakacak mısın diye ya tam komedi oluyor:)) BEnim 2. dersim boş, 1. ve 3. derslerin arasında karda kışta bile gidip bakıyorum, hasta mıyım ne:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?