10 Nisan, 2010

Kayıp Zamanlar


Bu dönemi bazılarının farkına bile varmadan, en küçük bir ağrı çekmeden geçirmesine inanamıyorum ve düşündükçe isyan etmek istiyorum! Yaklaşık 13 yaşından beri her 21-22 günümden 2 ya da 3ü kayıp olarak ve acıdan sürünerek geçiyor. Bu acıya eşlik eden diğer ayrıntılar ise ağrının yanında önemsiz kalıyor... Ha, tabii bi de PMS var, o sinirle ve isteksizlikle hayatta neler kaçırdım acaba, o da ayrı bir hikaye... Hayatın bu kadar büyük bir bölümünün bu şekilde ziyan olması ne kadar yazık değil mi?

Ben gidip 550lik bir appranax forte daha alıp bu defa da midem delinmeden kurtulmayı dileyeyim... "Yapısal" ve "Evlenince geçecektir" diyen sevgili doktorlarım, size de buradan sevgilerimi sunuyorum...

9 kişi üşenmeyip içini döktü:

gunesyuksel dedi ki...

çikolata ve muz sancını azaltabilir. çocuk düşünmüyorsan dogum kontrol hapları düzenli kullanıldıgında hem iyi bir koruyucu yöntemdir hem de sıfır agrı ile dönemi gecirirsin.. saglıcakla..

Unknown dedi ki...

yaratıcı blogger ödülünü size yolladım. (=

http://balkopugutasarim.blogspot.com/2010/04/yaratc-blogger-odulu.html

Aslı dedi ki...

Midem de bu dönemde mahvolduğundan canım çekse de çikolata yiyemiyorum maalesef:( AMa yorumda görünce muzu denedim, hatta bir arkadaşım da zencefil iyi gelir demişti muzu toz zencefile batırıp yedim. Psikolojiktir belki ama sanki biraz iyi geldi gibi. Özellikle de insanın canı tatlı çekiyor ya, güzel bir alternatif oldu! Doğum kontrol hapı hormonlarla oynadığı ve daha bir çok yan etkisi olduğuna inandığımız için (eşim de doktor...) kullanmıyorum... Ama ağrılar bitince kendime geldim , teşekkür ederim:)

Yeşim dedi ki...

Seni çok iyi anlıyorum Aslı'cığım.Ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum. Maalesef evlenince de geçen birşey yok :(

Aslı dedi ki...

Değil mi Yeşim, umudu çocuğa bağladık artık:)) Bir diğer efsaneye göre de doğumdan sonra geçiyormuş:))

Yeşim dedi ki...

Benim için biraz geç olmuş olabilir bu saatten sonra çocuk çok zor benim için. Yani ben hep bununla yaşayacağım :(

Aslı dedi ki...

Valla 40a kadar yolu var, ben de ağrıyı şimdilik çocuğa tercih ediyorum... Amaaaan zaten kesin yine gaza getiriyorlar bizi, bu kadar senedir duran ağrı regl olayı bitmeden bitmez bence...

bakimblog dedi ki...

bana da aynısını soylemıstı doktor. "evlenınce gecer" gectı mı? gecmedı tabıı :)

neyse ki amcanın lafına kanmayıp başka bır doktora daha gıtmıstım ve yaklasık 2 yıldır diclomec sayesınde agrı sızı yok :)

Aslı dedi ki...

bakimliblog, son zamanlar da majezik kullanıyorum epeyce rahat geçiyor artık benimkiler :) Diclomeci eşim kaza geçirdiğinde yazmıştı doktor, şimdi adını duyunca çok ağırdır gibi bir çağrışım yaptı ama nasıl bir ilaç ki?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?