27 Nisan, 2010

Doğaya Yolculuk Yaparken Yolda Kalmayalım:)

Tchibo'nun doğaya yolculuk teması şehre yeni inmiş biri olarak(:P) dikkatimi çekti! Ama içi fos çıktı...


Bu 79.95 (80 değil!) TLlik çadır ile yola çıkarsanız "rüzgarda uçan bir çadır, tavanı akan bir çadır( tamamen su geçirmez olan bir çadırın bu fiyatta olması mümkün değil) , içinde nemden haşlanmış tavuğa döneceğiniz çadır" gibi tarifleri de kullanabiliriz galiba bu çadır için:) İlla ki çantamı alıp yola düşeceğim, çadırda kalacağım diyorsanız iyi bir çadır alın. Eğer kalıcı bir heves değilse ve o kadar para vermek istemiyorsanız da kiralayın ama bu ya da yapı marketlerdeki çadırlarla yola çıkarsanız yolda kalırsınız...


 Bu elbise "Yürüyüş elbisesi" imiş. Sizi bilmem ama bu elbiseyi ancak adalarda yapacağım salına salına bir yürüyüşte giyerim; taşın, toprağın, dikenlerin, böceğin ortasında ve atlayıp zıplarken nerem görünüyor diye düşünmek istemeyeceğim doğada değil:)) Bir de bu elbise UV40 güneş koruma faktörlüdür diyor...Enteresan... Ama ben modelini sevdim:)

 Bu tarzda beyaz üstleri dolabımda hep bulunduruyorum, her renkle ve en acil durumlarda bile güzelce uyum sağlayıveriyor:) Atıyorum valize, her tatilde bir yerlere kullanılıp dönüyor.


Doğaya yolculuk temasından benim dikkatimi sadece bunlar çekti... Bence bu tarz eşyalar spor malzemeleri, hatta doğa sporları ile ilgili malzemeler satan yerlerden alınmalı çünkü üründeki en küçük bir kalite sorunu güzel bir doğa yolculuğu yapayım derken başınızı ağrıtabilir. Haftaya başlayacak olan Canım Anneme teması daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.

0 kişi üşenmeyip içini döktü:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?