26 Nisan, 2010

Kampımız-1

Cumartesi öğlen sırt çantamızı alıp motorsikletimize atlayıp kamp yerimize doğru yola çıktık. Hava şansımıza çok güzeldi ve kamp bitene kadar da giderek güzelleşti.


Burası bizim evimiz:) Bu faaliyet daha çok keyfiydi, tırmanış ya da uzun yürüyüşler planlanmamıştı. Zaten grup da çoğunlukla üniversite hocaları ve üniversite öğrencilerinden oluşuyordu. Öyle olunca sol tarafta gördüğünüz sandaleyler gibi sosyetik ayrıntıları da yanımızda götürdük:)


Bu gördüğünüz dağ her sabah gördüğümde beni iyi hissettiren, gün içinde seyretmeye doyamadığım bir dağ. Her mevsim farklı görünüyor. En sevdiğim zamanı ise kışın bemmmbeyaz olduğu zaman...


Mmmm bu derenin suyu çok lezzetliydi! Dağdan gelen bunun gibi onlarca dere vardı ve o sessizliğin içinde bu derelerin -ve tabii susmak bilmeyen kurbağalarla kuşların- sesi çok dinlendiriciydi...


Söz konusu gölümüz işte bu. 


Güzel dağım güneş batarken de çok güzel değil mi :)


Kamp olur da kamp ateşi olmaz mı! Eğer bu ateş olmasaydı soğuğa zor dayanırdık zaten... Çıtır çıtır yanan ateşi izlemek çok güzeldi çok...

Elimde fotoğraf makinem dolaşıp durdum... Eh, öyle olunca da yukarıda gördüğünüz fotoğraflar bütünün sadece miniminnacık bir kısmı:) Daha çiçeklerim ve böceklerim var :)) 

Görüşmek üzere;)



8 kişi üşenmeyip içini döktü:

Yeşim dedi ki...

Oyy o karlı dağa bakarken çocukluğum geldi aklıma :) Bizim evin penceresinden de dört mevsim zirvesinde karı eksik olmayan Palandöken Dağı görünürdü. Özlemişim. Ne güzel zaman geçirmişsiniz Aslıcığım :) o dereden su içmek isterdim. Diğer fotoğraflarını da bekliyorum merakla. İyi ki gitmişsiniz kamp yapmaya :)

Aslı dedi ki...

Buradan gittiğimizde ben de en çok dağ manzaralarını özleyeceğim galiba... Gerçekten güzel geçti kamp, bir de gittiğimden de daha hasta dönmeseydim daha da güzel olacaktı:)

Yeşim dedi ki...

Aa bu çok kötü olmuş işte. Çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine. Biraz dinlenmeye çalış, bir de bol ıhlamur iç iyi gelir :)

priscilla dedi ki...

Çok güzell :) yakın zamanda kısa bir Eskişehir gezisi yapıcak bir insan olaraktan buna özendim, dağa taşa ihtiyacım var :)

pudrakokusu dedi ki...

çok güzel çok :) dağ tapılacak güzellikte sahiden de ve göl muazzam... çok keyifli geçmiş belli.şimdi 2 kat fazla özendim :)

Aslı dedi ki...

Yeşim, doktor da zencefil zerdeçal bal üçlüsünü karıştırıp iç ilaçlarının yanında dedi:)

Priscilla, ama eskişehir de bu havada ne güzel olur biz de oralara gelemiyoruz maalesef...

Özlemcim o zaman inşallah karşına bir fırsat çıkar ve sen de kırda bayırda koşturursun bizim gibi:)

Loreathan dedi ki...

Süpermiş yaa, özendim valla, burası neresi?^_^

Aslı dedi ki...

Ergan dağı, çok güzel değil mi! Üstelik kayak için de harika rotaları var. Zaten büyük bir kayak tesisi yapımı başladı ve havaalanı da yurtdışından talep beklendiği için uluslarası uçuşlar için hazırlanıyor:) Bekleriz:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?