07 Nisan, 2010

Legen- wait for it -dary

Gülmek ömrü uzatır gibi yazılar dolaşır ya hep ortalıklarda. Bugüne kadar beni toplamda en çok güldüren kişi kim diye düşündüm. Aklıma öyle biri geldi ki hayatta toplamda en çok ona güldüm. Konuşmasa bile tek bir bakışına gülmekten yerlere yattım, konuştukça karnım acıdı gülmekten.


How I Met Your Mother'ı seyredenler Barney Stinson'u zaten tanıyordur, başlıktaki kelimeyi de gözlerinde canlandırmışlardır.  Ama henüz seyretmediyseniz (özellikle de 30 yaşın altındaysanız ve herşeyi "aman bu espri belden aşağı olmuş" diye kulp takarak izlemiyorsanız), dizinin ilk bölümlerini bulup şansınızı bir deneyin derim:) Kimse çatlayasıya gülmekten ve ömrünü zevkle uzatmaktan mahrum kalsın istemem:P

7 kişi üşenmeyip içini döktü:

POLLYANNA dedi ki...

dogru soze nedenir :))

FashionMakeupFreak dedi ki...

bende tüm sezonlar var ve devamlı 1.sezondan başlayıp hepsini izler sonra yine 1e ger döner aynı şekilde bu döngüyü devam ettiririm. yeni bölümü de haftaya pazartesi yayınlayacaklarmış.2hafta ara hiç iyi değil.Haftalık enerjimi alamıyorum :D

Betul dedi ki...

buna ve big bang e cok guluyorum :)
bir de chuck var cok sevdigim ve beni gulduren.

Aslı dedi ki...

Pollyanna ;)

Aslı dedi ki...

FashionMakeupFreak, bende de 1. sezondan itibaren var. Bana da önce babamlar sonra da eşim "Ne oluyor" diye bakıyordu çünkü ikisi de dizi seyretmez. Şimdi eşim de merak etmeye başladı "Ne bu insanı bu kadar güldüren" diye:)

Aslı dedi ki...

Betül Chuck'ı ben de izliyorum ama Big Bang Theory'yi hep bir terslik oldu, kaçırdım... O diziden devamsızlığım çok yani:)

Yeşim dedi ki...

Hiç kaçırmayız :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?