02 Nisan, 2010

Ünlüler de Çift Yaratılırmış






İnsan insana benzer de bu kadar da benzemez ki canım!

3 kişi üşenmeyip içini döktü:

Unknown dedi ki...

Rihanna'ya benzediği iddia edilen kızın Rihanna ile hiç alakası yok koca zenci burnu ve saç modeli haricinde(onu da benzemek için kestirmiş sanki) ama diğerleri hakikaten benziyor:)

Yannızz bir sarı erkek sever olaraktan Leonardomun böyle benzetilmelerine karşıyım o eşsiz:d şaka bir yana, kendini benzeten çok var Leonardo'ya ama onun olayı sadece bebeksi bir surat ve çekik gözler değil sanki. Adamın bakışlarında bir şey var dikkat ederseniz ve benzetilen çocuğun bakışları çok boş, oyuncağını yapmışlar gibi. beğenmedim:)

Böyle kendine özgü hem bebeksi hem de yakışıklı bir çehresi olan bir bu Leonardo bir de bizim Burak Kut bence, gündemden çıksalar da yüksekseler de yaşlansalar da o güzellikleri bir şekilde kalmış, kalıyor:)

Aslı dedi ki...

Rihannaya benzeyen kızın göz rengi de çok farklı, dediğin gibi burnu zaten zenci olduğu için benziyor ama çenesinin uzunlugunu benzetmiştim en çok:) Yine de tanii ki Rihanna çok daha hoş ve minyon yüzlü.

Leonardoyu hiç sevmezdim hatta uyuz olurdum ama sıkıysa yakala filminden beri nedense gerçekten zeki ve kurnazmış gibi geliyor, böyle düşüneceğimi hiç sanmazdım ama sempatik buluyorum:)

Bu arada ben sarışın erkekleri genellikle hiç beğenmem aslında ama eşim benden bile daha sarışın:)) Kader işte:))

Unknown dedi ki...

Yaa ben işte ondan korkuyorum yıllardır esmer sevmem, sarı sarı diyip böyle koyuca esmer biriyle başbaşa kalırım diye:D

olsun olsun sarışınlar iyidir, güzel çocuklarınız olur:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?