28 Mayıs, 2010

Bare Naturale Uyarısı


Strawberry'den aldığım Bare Naturale Nazik Mineral Kompak Pudra-Yumuşak Fildişi bugün elime ulaştı. Güzelce paketlendiği için hiçbir hasar yoktu.



Hemen denedim ama başlangıç setini de bu pudrayı da yumuşak fildişi almış olmama rağmen ikisi arasında çok fark var. Benim ten rengim çok beyaz; hani hayat boyu bronzlaşamayan, pembeleşip tekrar beyazlayan gruptayım. Başlangıç seti cildimle yakın renklerde ve doğal durmuştu. Ama bu pudrada cildimm mermer gibi görünüyor, yani ben beyaz cildi seviyorum benim için sorun yok ama çoğu beyaz tenli için bile çok açık renkte.


Eğer bu setten almaya niyetiniz varsa bence boyutuyla, yapısıyla, içindeki fırçasıyla ve arkasındaki aynasıyla, fiyatıyla ve markasıyla almak çok mantıklı. Koyu renkli ciltler için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama açık renk tenliyseniz cilt tonununuzdan bir koyu rengi tercih etmekte fayda var.



Aynanın kutunun arkasında olması mineral pudra olduğu için ve kapağı ters çevirince az da olsa dökülmesi nedeniyle dezavantaj olmuş bence. Bir de ayna kutunun dışında olduğu için iki dakika içinde bile aynanın üzerinde bol bol parmak izim kaldı baksanıza!

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

oy benim mermer suratlı kaf dağlarından arkalarından seslenen gülüm,durucuk mis kokular gönderir sana;))

Aslı dedi ki...

Ufff yerim ben onun mis kokularını! Tontiş yanaklarını ısırırım diyeceğim ama kıyamam ki ben o pembe beyaz yanakcıklara!

CherrybLossomgirL dedi ki...

her şeye rağmen güle güle kullan diyorum ben :)

Aslı dedi ki...

Hihihih teşekkür ederim:) Bugün güneşten yanıp pespembe oldum yarın beyazlamak için çok işe yarayacak:)

Stil Direktoru dedi ki...

haha bebeğim derdi iz olsun kırık gelmemiş ya ona sevin :)

Aslı dedi ki...

Öyle valla, kırık gelseydi o içindeki fırça tamamen pudraya gömülmüş olurdu, ucundan tutulacak hali kalmazdı...

Japon Balığı dedi ki...

Merhaba bu pudraların kullanım süreleri ne kadar peki?

Aslı dedi ki...

Latife, kutunun üzerinde herhangi bir süre göremediğim içim firmaya sordum, yanıt gelince yazacağım:) Ben de merak ettim, normalde bakarım kullanım süresi açılışından itibaren kaç ay diye ama bu defa bakmamışım...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?