13 Mayıs, 2010

L'oreal Bare Naturale Gentle Mineral Powder Compact with Brush


Şu yazımda bahsettiğim L'oreal Bare Naturale The Flawless Starter Kit geçtiğimiz günlerde elime ulaştı, böylece Strawberry'den yaptığım ilk alışveriş kazasız belasız tamamlandı.

Bu starter kit içindeki fondötenin boyutları güzel olsa da allık ve diğer bitiriş şeysi miniminnacık. Bana kalsa en büyük olan allık olsaydı keşke derdim ama... Çok beyaz olduğu için Soft Ivory'i seçmiştim, bende gayet iyi oldu.

Hani o yazıda "önce bunu da(pudra seti) atmıştım sepetime ama sonra "Ama ben her gün pudra ya da fondöten kullanan biri değilim ki? Fiyatları iyi ama hepsini birden son kullanma tarihine kadar kullanmam mümkün değil" deyip bu pudra setini sepetten geri çıkardım. Aferin bana değil mi :))" yazmıştım ya, bana aferin değilmiş!



Bu set geldikten sonra, şeytan dürtmeye başladı. Geldim gittim pudralara baktım, sonunda da dayanamayıp aldım...

Şimdi de pudralarımı bekliyorum, sanırım alışverişten çok paket bekleme bağımlısı oldum:))

3 kişi üşenmeyip içini döktü:

mughetto dedi ki...

Canım o 2si minik evet ama mineral makyajda azıcık toz ürünle allık sürmeyi tamamlıyorsun,emin ol yetecektir,makyaj yapmaya başladıkça görürsün zaten :)

Aslı dedi ki...

Mughettocum, elfinki vardı bende zaten böyle diyorum ama daha onu azaltamadım bile:)) Az gidiyor biliyorum ama çok miniminnacık görünüyor yaaa, cildim doysa da gözüm doymuyor yani! Aslında sorun benim gibi evde dolaşıp dolaşıp gidip makyaj malzemeleriyle oynayan tiplere uygun olmaması galiba:))

D.BAHAR dedi ki...

Tatlım bende alacağım ama rengine karar veremedim birde biri pudra biri alllık diğeri ne onu anlamadım:( Koyu tenliyim sen hangi numarayı aldın acaba 460 var o çokmu koyu kalır koyu tenim ama solaryum yanı öyle afrikalıda değilim resimde 460 çok koyu duruyorda:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?