05 Mayıs, 2010

The Nail Job Şımart Beni!




Düğünümde sadece 2 olumsuzluk yaşamıştım: Manikür yapan kız tırnaklarımı çizmişti ve beyaz spor ayakkabılarımı çantada unutmuştum.
 
Manikür için çok önceden randevu almama ve sırf manikürde daha başarılı diye saçımı yapan yerden başka bir kuaför için zaman ayırmama rağmen her zaman manikürü yapan Yasemin Hanım çekip gitmişti. Yerine de kendi kadar iyi olduğunu iddia ettiği başka birini bırakmıştı. Küçük bir şehirde evlenmenin dezavantajlarından biri...




Gerginlik yaşamak istemediğim için "Peki tamam" dedim. Kız sevimli ve bıcır bıcırdı. Bana manikür yapmak tırnak diplerim hemen kanamaya müsait olduğu için zor oluyor. Bunu kıza da söyledim ve gerçekten kanatmadı ama hem tırnaklarımın üzeri çizik çizik pens izleri içinde kaldı hem de birkaç gün sonra tırnak etlerim iplik iplik soyuldu... Zaten tırnaklarım çizildiği için yakından bakıldığında french de kötü görünüyordu... Bu yaklaşık 2 yıl önceydi ve o manikür için 30tl ödemiştim.

 



Bugünkü Mia Posta'da The Nail Job' ın web sitesini görünce bir göz atayım dedim ama açıkçası anlatıma ve fotoğraflara bakınca çok daha yüksek fiyatlar bekleyek açtım siteyi.




30 dakikalık lavanta Besleyici Tırnak Manikürünün içeriği : Tırnakların kısaltılması ve şekillendirilmesi,tırnak banyosu, tırnak etinin giderilemesi, tırnak banyosu, tırnak yüzeyinin parlatılası, tırnak eti terapisi, kalsiyum içerikli tırnak bakımı, el masajı ve oje. Fiyatı ise 30tl. Yazık olmuş bana değil mi:)) İstanbul'da olup The Nail Job'a gitseydim, burada daha da şımarıp öyle düğüne gitseydim güzel olurdu!
Manikür ve pedikür dışında sir ağda ve masaj hizmetleri de varmış. Fiyat listesine şuradan bakabilirsiniz. Bugün tekrar evlensem ve bu defa düğünüm İstanbul'da olsa ilk tercihim burası olurdu herhalde...






İstanbul'a bir gidişimde denemek istiyorum, daha önce gidip denemiş olanlar varsa yorumlarını da merak  ediyorum:)

5 kişi üşenmeyip içini döktü:

Blackkitty dedi ki...

Ben gittim. Manikür, pedikür yaptırdım, kaşımı aldırdım. Manikür ve pedikürü itmeli yapıyorlar, yani etleri kesmiyorlar. Ama tırnaklarımın kenarında sertleşmiş derileri aldırdım. Ürünleri kaliteli Alessandro marka... Alessandronun ürünlerini daha önce douglas'tan alıp kullanmıştım çok kaliteli gerçekten. pedikürle başladılar, ponza, krem olayından sonra beni mankür standına aldılar ayağımın altına da sıcak su torbası koydular, süperdi. :))
Kaşlarım sorunludur bir türlü şekil almaz. Onu da şekle soktular az buçuk :)
Fiyatları herhangi bir kuaförde yaptıracağınız manikür pedikürden kat be kat fazla ama ben zaten çok para veriyordum :) Memnun kaldım, parasına kıyana tavsiye ederim.

Aslı dedi ki...

Blackkitty, o parayı berbat bir manikür için 2 yıl önce vermek zorunda kalmıştım düşünsene... Öyle bakınca arada kendini şımartmak için uğramalı bence:) Bu aralar uğrayıp şöminenin önündeki kedi haline gelmek hiç de fena olmazdı;)

info dedi ki...

Sevgili Aslı Hanım ve Yorum yapan arkadaşlar, Öncelikle The Nail Job markasına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bizler, sizlerin hak ettiği hizmeti sunmak ve memnuniyetinizi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hepinize tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
The Nail Job

Aslı dedi ki...

Aslı süpermiş ya, ben buraya giderim. Mia posta ya bugün bakmamışım herhalde, çok sağol.

Aslı dedi ki...

Rica ederim:)

Aslı, ben de mia postaya kırk yılda bir bakıyorum aslında, İstanbul'da olmayınca böyle baktığımla kalıyorum çünkü... Benim yerime de git, keyif al, şımar:) Ben de İstanbul'a ilk gidişimde buraya kaçmaya çalışacağım:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?