18 Haziran, 2010

Babişkoma Hediye Yaptım!

Bu yıl da yine bir "Ne hediye alsak ki?" karmaşası yaşadık ve iki babaya da eşimle takım birer tişört alıp ennnn kolay yoldan bu krizi atlatmış olduk. Ama babama azıcık ayrıcalık tanıyıp uzun zamandır aklımda olan çerçeveyi de yaptım ve pakete ekledim.

Genelde kız çocukları anneye benzer gibi bir kanı var ama ben babamın bıyıksız hali gibiyim:)) Şaka bir yana babamı gören hemen kızı olduğumu anlayabilir, o kadar benziyoruz. Bu benzerlik nedeniyle de yanak yanağa bir fotoğraf çekinip objektife aynı şekilde gülerek bu benzerliği kanıtlamaya çalışmıştık. Ben de o fotoğrafı bastırarak bu çerçeveye yerleştirip gönderdim.



Çerçeve IKEA da satılan ahşap çerçevelerden. Onu beyaza boyayıp bilgisayardan çıktı aldığım yazıyı transfer tutkalıyla yapıştırdım. Bıyık, prenses tacı ve kalpler de keçe. Kalpler gece 12den sonra yapıldığından mıdır yoksa kağıda kalp çizerken de mutlaka yamuk çizdiğimden midir bilmiyorum ama maalesef pek de muntazam olmadı... Gördüğünüz fotoğraf da yine gece karanlığında çekildi ve ertesi sabah yola çıktı:)

Ne de olsa babişkom o benim (çocuklukta babişko deyince öyle kalıyor:)), beğenir beğenir!!

11 kişi üşenmeyip içini döktü:

Tannesi dedi ki...

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. İçindeki fotoğrafı da merak ettim. :P

leithygurumi dedi ki...

yüreğinin güzelliğini hissedecektir babişkon.

Aslı dedi ki...

Tannesi, çok teşekkür ederim:) Eşim de şehir dışında olduğu için kimseye gösterip "Nasıl olmuş" diyemeden gönderdim bunu... Fotoğraf da yanak yanağa babiş-kız fotoğrafı işte..

cAt, teşekkür ederim inşallah canım... Aldığındaki yüz ifadesini çok merak ediyorum zaten.

Yeşim dedi ki...

Aslıcığım, çoook güzel bir hediye olmuş ellerine sağlık :) Eminim çok beğenecek babişko'n.

serrose dedi ki...

Bence de cook guzel olmus eminim begenmistir

sesiber dedi ki...

Son yazını yoruma kapatmışsın, buraya yazayım, dedim. Öyle güzel yazmışsın ki, tekrar tekrar okudum. Facebookta da paylaştım.
Allah bunları ıslah etsin, Allah akıl fikir versin diyorum.

Aslı dedi ki...

Yeşim, çok teşekkür ederim inşallah beğenir:)

Aslı dedi ki...

Serrose, pazartesi ancak ulaşabilecek eline ama beğeneceğini umuyorum ben de:)

Aslı dedi ki...

Sesibercim, konuya herkesin kendi görüşüne göre yapacağı yorumu görmeyi istemediğim için yoruma kapatmıştım. Normalde gündemle ilgili konulara ne kadar üzülsem de blogda yer vermiyordum ama bugün dayanamadım artık... Benim amcam da geçmişte şehit olduğu için haberleri bile seyredemiyorken bugün bu kadar şehit haberi çok ağır geldi çok:(

Duru Günaçan dedi ki...

babişkona yaptığın çerçeveye bayıldım canım. içine ikinizin fotoğrafını da baban koysun tam olsun:)

Aslı dedi ki...

Kelebekcim çok teşekkür ederim:) Babişimle yanak yanağa fotoğrafımızı da çerçevenin içine koyup gönderdim ki iki kat gülsün:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?