10 Haziran, 2010

Bim Bam Bom Yaz Fırsatları



Geçen yıl bütüüüün güneş kremi, güneş sonrası kremler gibi tatil ihtiyaçlarımı tesadüfen karşılaştığım bir BİM kampanyasından almıştım. Güneş kremleri çeşit çeşit ve piyasaya göre de oldukça ucuzdu.
Bu yıl da benzer bir kampanya bu cuma başlayacak. Yalnız bu defa sadece Garnier'in güneşten koruyucu ürünleri ve Nivea'nın bronzlaşma amaçlı ürünleri satılacak. Bu yılki normal fiyatlarını tam bilemiyorum ama herhalde BİM'dekiler piyasa fiyatının biraz daha altındadır.
Nexcare'in masaj kesesini ise sürekli kullanıyorum, fiyatı da (özellikle Migros'a göre!) normalin altında. Bir tane kese özelliği gösteren, daha sert olan çeşidi var. Onu özellikle epilasyon sonrası kıl batması sorunu yaşayanlara tavsiye ederim, benim sorunumu çözdü. Daha yumuşak çeşidi ise günlük olarak kullanılabilecek şekilde.
Rexona deodorant seti ve benim hem kısa seyahatlerdeki yol arkadaşım hem de çantamda acil durumların kurtarıcısı olan Banat diş fırçası ve mini diş macunundan oluşan seyahat seti de ihtiyacınız varsa alınabilir...
Veet bantları ile hiç bir zaman aram iyi olmadı ama uzun tatillerde kurtarıcı olabilir:))
Üst taraftaki güzel mamalar için ise yorum yapma gereği duymuyorum bile, benim karnım guruldamaya başladı bile!

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

serrose dedi ki...

Ohh ucuz ucuzz doldurun sepetleri az kaldi geliyorum :)
Kartin geldi cook tesekkur ederim

Aslı dedi ki...

aaa beklediğimden çok daha çabuk gelmiş! Rica ederim, o günkü mutluluğunuzda payım olacağına çok seviniyorum:) ben de çinde geçen bir kitap okuyorum,toplanıp oralara gelesim var... Senin de bu kadar özlemişken geleceğine çok sevidim:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?