17 Haziran, 2010

Nihat Usta: Trabzon'a Gitme Nedeni


Trabzon bizim denizle ve havaalanımız açılana kadar da havayollarıyla en yakın bağlantımız. Şimdiye kadarki Trabzon yolculuklarımızda Akçaabat'taki Nihat Usta' ya mutlaka uğrayıp midemize bir ziyafet çektik.



Sandık ki Trabzon'da Nihat Usta tek, meğer değilmiş!







Meğer Forum Trabzon'un hemen önünde, 180 derece deniz manzaralı, güzel ve özenle dekore edilmiş güzeller güzeli bir Nihat Usta daha varmış!



Daha biz "Burası ne güzel olmuş!" derken bir akçaabat köftesiyle gözlerimizi kocaman kocaman yaptılar. Dikkat ederseniz ilk şokla köftelere saldırdığımız için onların fotoğrafı yok:))



Üzerine gelen Kaşarlı Levrek Buğulama ise resmen hipnotize etti bizi. Levreğin şu fotoğrafını çekebilmek için büyük mücadele vermem gerekti! Böyle bir lezzet yok...



Bu yukarıda gördüğünüz de kaygana. Bildiğim kadarıyla Trabzon'a özgü. Balık ve köfteden ona ilgi gösteremedik maalesef...




Sırf bu lezzetler için bile Trabzon'a gidilir, üzerine gelen o az şekerli ve bol cevizli tatlı ile de bu yemek şöleni en güzel şekilde sonlandırılır:)

Dip Not: Fotoğraflardaki dirsekler sevgili eşime ait:)) Kıyamadım fotoğraflardan onları kırpmaya!

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

Stil Direktoru dedi ki...

Kaşarlı levrek ve mekana öldüm bu arada canım, valla öyle canım, bak üst yoruma (Beardy)'e de yazdım sen kal canım Bloggerda ne var varsa :) öperim.

Aslı dedi ki...

Gerçekten de çok güzel bir yer, yaşadığımız şehirlerin dışına çıkıp böyle yerleri görmek lazım;)

Bloggerda kalmak konusunda haklısın, hem ilk göz ağrım:) Hem de WP görsel açıdan çok avantajlı ve ucu açık olsa da dediğin gibi bela olmaya da her an hazır:))

Gizem. dedi ki...

canımm;bizim oralar buralar :) pek güzeldi değil mi? her gittiğim de mutlaka uğranır tarafımdan

Aslı dedi ki...

Ne şanslısın Gizem! Yeni yerleriniçok beğendik biz, üstelik kaldığımız Novotel'in yanına Cevahir Outlet yapmışlar ki ilk gördüğümde nasıl bir sırıtmışsam eşim korktu:))

Yeşim dedi ki...

Oyy oyy bittim ben. Off o levrekten olsa da yesemmm. Afiyetler olsun yarasın size canım :)

Aslı dedi ki...

Bir gün Trabzon' a gider tadarsın inşallah:) Ama öyle yarasın deme, yaramasın yaz vakti!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?