15 Haziran, 2010

Tembel İstanbul Yolculuğu

Geçen hafta sonu İstanbul'daydık ya, fırsatım olursa fotoğraf çekerim diye de makinemi çeke çeke her yere taşıdım. Ama öyle sıcaktı ve ben Optimum Outlet Center'da o kadar uzun zaman harcadım ki, İstanbul'da çektiğim tek yayınlanabilir fotoğraf bu oldu...


 Burası havuz kenarında bütün bir gün yayılıp kitap okuduğum armutun manzarası. Tabii havuzdaki fotoğraflarımız da var ama onlar "blogda yayınlanabilir" kategorisine dahil değil :P

Bu arada, neredeyse hiç fotoğraf çekmeden geçen bir seyahati anlattıktan sonra tuhaf kaçacak ama, gitmeden önce bahsettiğim sürpriz şuydu: Henüz görmediğiniz Yüzlerce Trabzon, Rize, Macahel, Isparta, İstanbul fotoğrafı bilgisayarımda uyuyor ve her ne kadar profesyonel fotoğraflar çekemiyor olsam da onlar ekleyebileceğim bir web albümü hazırlamaya çalışıyorum... Ne çıkacak sonunda ben de tam kestiremiyorum ama, bakalım:)

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

Aphraell dedi ki...

blogunu sürekli güncelliyosun ya böyle, güzel güzel fotoğraflarla, sürekli bakıyorum ben içim açılıyo resmen :)

serrose dedi ki...

Ben gitmeden eklersin insallah gormek isterim :)
hangi kitap elindeki?

Aslı dedi ki...

Aphraell, o ne güzel bir yorum öyle!! Yazdıklarını görünce de benim içim açıldı, çok mutlu oldum! Çok teşekkür ederim:)

Aslı dedi ki...

Sergül, tam bir tosbik hızında ilerliyorum maalesef:S Üniversitede 1 yıl boyunca web tasarımı dersi aldım ve o dönemde tamamen html ile web sitesi hazırladım şimdi düşündükçe inanamıyorum! Hiçbir şey hatırlayamıyorum, genel mantığı bile kaybetmişim 3 yılda..

O fotoğraftaki kitap Geçmişe Veda, Çinde geçiyor ve bütün imla hatalarına rağmen kitaba bayıldım! Malum Japon-Çin kültürlerini çok seviyorum, bu kitap da Çin kültürü hakkında birçok şey anlatıyor (o senin gösterdiğin ayak bağlama olayını bile!) Diğer kitap blogum var ya oraya yazacağım bugün bu kitap hakkında;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?