28 Temmuz, 2010

Acıların Çocuğuyum?!...


Güzel bebeğim, biricik yolculuk arkadaşım, canım Nikonum... Kasım ayı sonunda tanışmışız aslında ama o zamandan beri benimle Ergan Dağı eteklerine, Gürcistan sınırındaki Camili köylerine, Karadeniz yaylalarına, Karagöl'e, İstanbul kıyılarına, Dedegöl şenliklerine, Sivas sokaklarına, Esence göllerine geldi... Sırada İzmir, Ayvalık, Dubrovnik, Marmaris vardı ama tam yola çıkacakken dikkatsiz ellerim yüzünden objektifi kırıldı...



Bir haftadır hiç fotoğraf yayınlamamamın sebebi de, keyfimin hiç yerinde olmamasının sebebi de bu...

Nikon servisine gönderildi, Cihaz Durumu :İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE olarak görünüyor hala... 




Aslında bir Nikon s200ümüz vardı, hiç değilse onu tatilde yanımıza alacaktık ama on-off tuşuna bastığımda o da sürpriz yaptı, LCD ekranı gitmiş, bemmmbeyaz bir görüntü kalmış sadece...


Cuma günü yola çıkacağımız ve bu akşam misafirlerimiz geleceği için ben eşya hazırlamaya geri göneyim, siz de içinizden tatil sırasında da olsa makineme tekrar kavuşabilmem için dua ederseniz çok sevinirim:)

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

Duru Günaçan dedi ki...

aaa çok sıkıcı bir durum gerçekten. umarım en kısa zamanda makinene kavuşursun canım. güzel fotoğraflarını izlemek bizim için de çok keyifli.

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kavuşuruz...

deniz dedi ki...

Bende bir nikon d5000 almayı düşünüyorum. Aynı durum başıma gelse bende çok üzülürdüm. Allah kavuştursun diyeyim.

Aslı dedi ki...

Amin amin! Deniz, bence de eğer bütçen elveriyorsa al bir d5000 hem hd videolarını çekersin kızının hem de güzel güzel fotoğraflarını:)

Aphraell dedi ki...

Kıyamam canım ya çok üzüldüm, fotoğraf makineleri, hele ki nikonsa insanın bebeği gibi oluyor değil mi :/ İnşallah en kısa zamanda sapasağlam olmuş bi şekilde kavuşursun bebeğine, en kötü paraya kıyar yepisyeni bi objektif alırsın, 70-200 mesela bi tane ;)

Aslı dedi ki...

Sorma Selvi vallahi içime oturdu... Sabah Nikon'u aradım 100ylye parça değişimi yapacaklar, bugün parayı yatıracağım. Böylece eşimin ailesinin yazlığının adresini vererek Dubrovnik'e gitmeden makineciğime kavuşmuş olabileceğim! Zıplıyorum sabahtan beri:) Aslında benim de aklımdan yeni bir objektif araştırıp almak geçti ama... Zamanla onu da ek olarak alırım artık:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?