30 Temmuz, 2010

Hepsiburada, Sevdim Seni! Markafoni, İdare Edersin Canım...


Hatırlarsanız iki fotoğraf makinemin birden kullanım dışı kaldığını söylemiştim. Ayvalık'ta, Dubrovnik'te, Marmaris'te makinemsiz mutsuz olacağım derken küçük Nikon s200'ümüz de bozulmuştu.



Bu yaz kullanmak ve kışın da eşimin dağa çıkartması için 29 temmuzda Hepsiburada'da indirimde olan Fujifilm AV100'ü sipariş ettim. Sonra bir baktım ki ekranda "ürün üretici firmadan bekleniyor" yazıyor! Eyvah dedim, şimdi o üretici firme kim bilir kaç günde gönderecek onlara sonra onlar da bana... Gece o umutsuzlukla uyudum ama uyanıp da sabah kontrol ettiğimde bir baktım hoooop "ürünleriniz (8gb hafıza kartı da almıştım) kargoya verildi"! Çok sevindim tabii, bugün teslim ediliyor, makine benden önce tatile çıkmış olacak! İLk hepsiburada alışverişimdi ve anlayacağınız üzere çok memnun kaldım:)



Geçtiğimiz hafta 23 temmuzda Markafoni'den aldığım ürünler de aynı tarihte yani 30'unda ancak kargoya verldi. Daha çabuk olacağını düşünmüştüm... Bugün onlar da tatillerine başlayacak:)
 

Nikon d5000'im inşallah pazartesi Ayvalık'a doğru yola çıkacak ve tatilde buluşacağız, bu da son günlerde alığım en güzel haber oldu ve beni mutluluktan zıp zıp zıplattı! "Allah kavuştursun" dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kavuşuyoruz:)

0 kişi üşenmeyip içini döktü:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?