01 Temmuz, 2010

İşte Bizim Kızımız

Herkesinki gibi iki ayaklı olmasa da, her yanı kıl kaplı olsa da, gördüğü her yiyeceği yemek için çıldırsa da bizim kızımız da bu işte. Aslında iki ayaklı olanlardan daha iyi söz dinlediği ve daha az yaramazlık yaptığı kesin:)) Kendisi yaklaşık 9 yaşında, bakışlarıyla, hareketleriyle ve kıskançlığıyla tam bir dişi:))











12 kişi üşenmeyip içini döktü:

Did Dans La Mode dedi ki...

Aslıcım çooook ama çok tatlıymış. Adını merak ettim ama :)

deniz dedi ki...

çok tatlıymış aslı nasıl şimdiye kadar saklarsın bunu bizden. çok uysal bir hayvana benziyor.benimde 1,5 sene öncesine kadar bir rotweillerim vardı. artık yok ne yazıkki.

Aslı dedi ki...

Çok teşekkürler:) Adı Sindy ama ismini biz koymadık ilk sahibi koymuş, bize geldiğinde 6 aylıktı. Adını biz koysak ne koyardık bilmiyorum ama daha farklı olurdu kesin:))

Aslı dedi ki...

Deniz, hakikaten herşeyi yazıyorum da bizim ufaklığı niye hiç yazmadım bilmiyorum:) Aslında pek uysal değildir, daha doğrusu karnını-kulaklarını kaşıyıp yiyecek verdiğin zaman yanımdan ayrılmaz ama eşimin yanına bile otursam hırlamaya başlıyor! Eşim onun büyük aşkı maalesef, eşime "canım" bile desem arkamda hırrr diye bir ses duyuyorum, onu bile kıskanıyor:)) Senin köpeğine ne oldu? Başkasına mı verdiniz yoksa vefat mı etti?

deniz dedi ki...

Imm bu eşe fazla ilgi durumu hoş değilmiş. biz bahçemizde bakıyorduk ve bahçeden kaçtığı ilk gün bir trafik kazasında öldü ne yazıkki. belki bende bir gün onun fotosunu koyarım çok tatlıydı çünkü.

Aslı dedi ki...

Başınız sağolsun:( Fotoğrafını koy gerçekten de, ben de merak ettim şimdi... Bizimki de bir gün yine yemek peşinde koştururken caddeye fırladı, bir araba çarptı ama neyse ki araba yavaştı ve birşey olmadı... Köpek bakmak biraz çocuk büyütmek gibi aslında, sürekli bir sorumluluk...

Did Dans La Mode dedi ki...

Adı da tatlıymış kendi gibi. Benim köpeğim olsaydı Shar Pei olurdu (salyaları akmasaydı tabi :)) adını da buruşuk koyardım kesin :)

Aslı dedi ki...

Dİdemcim Sindy'i seviyorum ama ondan sonra tekrar köpek almam mesela, hem hijyen açısından hem de sorumluluk açısından (her sabah ve akşam tuvalete ve yürüyüşe çıkartmak zorundayız) çok iyi düşünüp karar vermek lazım... Uzaktan sevmek en güzel galiba, ya da bahçeli bir eve taşınıp bahçede beslenmeli... Ama senin bu Shar Pei de ne sevimli bir hayvanmış öyle, insan mıncık mıncık sever onu!

zeynep dedi ki...

pek şirin yesinler onu=)
canım ben blogda yazmıyorum, yazsam da gözükmüyorum, ismime tıklayarak siteme ulaşabilirsin öperim=)

Aslı dedi ki...

Zeynepcim, dün tıraş oldu şu anda pek tipsiz maalesef:)) Sadece kulak ve gözden oluşuyormuş gibi görünüyor, tıraştan sonra gremlin diyorum ben ona:)) Son zamanlarda hep isimden tıklayarak ya da direkt site ismiyle geldim zaten ama şimdilik düzelmiş gibi görünüyor:)

Yeşim dedi ki...

Çok güzel bir kızınız var Aslı'cığım :) İsmi de güzelmiş kendisi gibi. Uzun yıllar birlikte olursunuz inşallah :)

Aslı dedi ki...

Teşekkürler Yeşimcim, şimdi sıcaklar yüzünden asker tıraşı oldu çirkinleşti ama:)) Normalde yaşam süreleri 15 yıl kadarmış, bizimkinin keyfi yerinde 17yi bile görür herhalde:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?