15 Temmuz, 2010

Misafirler, Hediyeler, Yollar...

Yarın sabah yine dağlara doğru yola çıkıyoruz:) Bu defaki de bir dağcılık şenliği. Çadırlarımızı, sırt çantalarımızı, uyku tulumlarımızı topladık yine.

Şenliğe bizimle birlikte katılmak için misafirlerimiz geldi bugün. Aslında 3 kişi bizde kalacaktı ama misafirlerimizden biriyle fazla iletişimim olmadığı için biraz huzursuzdum açıkçası. Eşimin hocası olduğu için yanında pek rahat edemiyorum maalesef... Amaaa son karar olarak kendisini misafir etmek isteyen başka bir hocayı kıramadığı için bizde sadece çok sevdiğimiz iki dostumuz kalacak:)

Bahsettiğim dostlardan biri annemle yaşıt diğeri ise 70 yaş civarında ama insana dostlukta yaşın söz konusu olmadığını kanıtlamak için onlarla kısa süre geçirmek bile yeterli:)

Evimize (fazla doğuda olduğumuz için...) ilk defa geldiklerinden bize güzel hediyelerle gelmişler. Daha paketlerini gördüğümde bile bayılmıştım zaten ama açtığımda kocaman bir gülümseme yerleşti yüzüme:) Şunlara baksanıza, ne güzeller değil mi?


İstanbul konulu Behiç Ak çizimlerinin yer aldığı çay seti



Behiç Ak çizimlerinin yer aldığı kek tabağı



Yine Behiç Ak çizimlerinin yer aldığı rakı seti:)

Göz atmak ya da satın almak isterseniz hepsine buradan ulaşabilirsiniz. İnternetten de satın alabiliyorsunuz. Üstelik sadece Behiç Ak ile değil Aydın Boysan, Alev Ebuzziya ve Selçuk Demirel ile de birlikte çalışmışlar.

Bence mutlaka bir göz atın;)

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

Aslısın dedi ki...

ah bayıldım, güle güle kullanın.

Aslı dedi ki...

Ben de çok beğendim, simit peynirle o bardakları kullanmaya başlayayım, daha da çok beğeneceğim:)) Nihayet bizim buradaki bir fırın da tahıllı simit yapmaya başladı nihayet, kaç gündür aklımızdaydı bir gün üşenmeyelim sabah gidip kahvaltı için alalım diye, bardaklar da bahane olur artık:))

deniz dedi ki...

Hediyeler gerçekten çok zevkli. Güle güle kullan. Eee biz şimdi her cuma sana iyi yolculuklar dileyeceğiz güzel bir hafta sonu ile.

benden, bizden... dedi ki...

harikalar güle güle kullan aslıcım, bir de 70 yaşında dağcılık şenliğine katılmak ne güzel!! iyi eğlenceler :)

Stil Direktoru dedi ki...

Gelirsem servisi bunla yap bana emi cicişim

Aslı dedi ki...

Deniz, çok teşekkürler:) 31inde tatile çıkacağız, toptan bir iyi yolculuklar ile bütün bir ay tatilde olacağız yani:))

Aslı dedi ki...

Poh poh perisi, teşekkürler:) Meğer yalnız değilmiş biliyor musun şenlikte bir "Hacı Dede" vardı, o da tam 70indeydi ve resmen oradaki en iyi dağcıydı! Anlatırım;)

Aslı dedi ki...

Edacım, neden olmasın, çok hoşlar değil mi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?