09 Temmuz, 2010

Motosikletle Sivas'a!



Yarın motorsikletimizle Sivas'a doğru yola çıkıyoruz... Sivas'ı ilk defa göreceğim ve indirimler devam ederken birkaç parçacık(!) alışveriş yapma şansım olacağı için seviniyorum ama aynı zamanda ilk defa motorla şehirler arası seyahat etmiş olacağım, bu da açıkçası korkutuyor...



Geçtiğimiz aylarda eski motorumuz varken eşimin arkasında 30-40km kadar şehir dışına çıkmıştım ama o mesafe bile (kullanan kişiden çok arkasında oturanın sarsıldığını düşünüyorum!) yorucu olmuştu... Yeni motorla biraz daha az sarsıcı olacağını zannediyorum ama? Eşim 2 hafta kadar önce motorla Kırklareli'den buraya 2 günde neredeyse 1250km geldi, çok daha uzun bir yolculuğu atlattığı için onda herhangi bir korku ya da stres yok tabii!

 Eşyalarımı hazırlarken kalbim de pırpır çarpıyor... Kazasız gidip gelebiliriz inşallah...

12 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

Ne kadar güzel Aslı, bayılıyorum sizin bu gezmelerinize. Biz de gezinti bir aileyiz. Ama gerçekten motorla uzun yola çıkmak cesaret ister. Sağlıcakla gidin, gelin.

Aslı dedi ki...

Ah Deniz ah ben de çok seviyorum gezmeyi ama bazen böyle endişelerim eğlencemi bastırıyor... İnşallah sağlam geliriz, dönüşte görüşürüz:)

Did Dans La Mode dedi ki...

Aslıcım iyi yolculuklar motor üstünde uzun yol bana çok uzak geliyor iyi cesaret gerçekten :) Mutlu mutlu kazasız belasız gidip dönün canım...

komançi dedi ki...

iyi ve dikkatli yolculuklar dilerim.

Marshmallow dedi ki...

At kuruntularını başak burcu kadını,keyfini çıkar okurken bile çok eğlenceli geldi bana :)

Aslı dedi ki...

Didcim, aslında bana motora binme fikri bile çok uzaktı ama eşimin hatrına bu noktaya kadar geldim işte... Aşk insana neler yaptırıyor sözünün ayaklı kanıtıyım!! Yine de mecbur kalmadıkça şehirler arası mesafeleri motorsikletle gitme taraftarı değilim açıkçası:)

Aslı dedi ki...

KOmançi, çok teşekkürler güzel bir yolculuk oldu ve döndük:)

Aslı dedi ki...

Marshmallow, beni okumuşsun resmen:)) Başak burcundan mıdır bilmiyorum ama kuruntularım endişelerim bazen olması gerekenin çook çok üzerine çıkıyor maalesef... Sayın psikiyatristimin deyimiyle: Yapı meselesi ve yetiştirilme tarzı:))

deniz dedi ki...

asli sivas nasıldı? geldim diye bir ses ver.

zeynep dedi ki...

ben de motordan korkuyorum binemiyorum, siz şehirlerarası gidiyorsunuz..gelince yaz hemen=)

Aslı dedi ki...

Zeynepcim,ben de yola büyük korkuyla çıktım ama bir sorun olmadı rahat gidip geldik... Denize de dediğim gibi şimdi netten çıkıp ortalığı halletmem lazım ama akşama bir sorun olmazsa fotoğrafları düzenleyip ekleyeceğim:)

deniz dedi ki...

Aslı o linke bakmadım. Şimdi sayende bakıcam. Sevindim sağ salim gelidiğinize. Kolay gelsin işlerinde.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?