28 Temmuz, 2010

Ufuktaki Makine!



İçinde bulunduğumuz fotoğraf makinesizliği durumuna babam el koydu, kendisi Fuji A170'i severek kullandığı için (bayılır böyle çok bilinmeyen ama iyi olan elektronik eşyaları kullanmaya!) bize de aynı markayı önerdi. Hepsiburada'da Fujifilm AV100 ayın 30una kadar %38 indirimle 195tl. 

Eşimin de makineyi kışın dağda kullanacağı, karlı ve donmuş ıslak eldivenlerle ekranı silmeye devam edeceğini hesaba katınca bu modele karar verdik. HD video çekimi de yapıyor. Tek eksisi kalem pille çalışıyor olması olarak görülüyor ama eşim dağa fener vb. için mecburen yedek pil götürüyor, bizim için büyük bir avantaja dönüşüyor bu durum yani:)


Biz gümüş rengini tercih edeceğiz, siyah çabuk çizilir diye düşünüyorum. Kararımızı değiştirecek önemli bir durum olmazsa, akşama siparişimizi vereceğiz:) Bizim gibi uygun fiyatlı ama güzel fotoğraf ve video çekim yapanların dikkatine!


Let's go digital yorumlarını okumak isterseniz buraya!

3 kişi üşenmeyip içini döktü:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

yawrucuğum dubrovnik için tur şirketiyle mi gidiyosun bana biraz akıl verip yol gösteriri misin,makineciğine hiç üzülme,canından kıymetli diil annem;)

Aslı dedi ki...

Öyle artık Prettym naapalım... Kderde Hepsiburada dan alışveriş yapmak da varmış... Bir sorun çıkmaz da canımızı sıkmazlar inşallah...

Dubrovnik seyahatimizi bizim adımıza birlikte gideceğimiz bir başkası ayarlayacak, tur şirketi ile görüşüyordu ama hangisi oldu-ne kadar tuttu-nasıl oldu daha netleştiremedik, öğrenince internete girebilirsem anlatırım hepsini;)

Aslı dedi ki...

Prettym blogunda mail adresini göremeyince buraya yazıyorum, bizim tur şirketi ETS, 7 gece 8 günlük bir tur. İstanbulda başlıyor ve bitiyor. ^yıldızlı otelde kalıyoruz ve 1200 civarı kişibaşı ücreti. Ama okuduğum kadarıyla Dubrovnik çok çok güzel bir yermiş! Heyecanlanmaya başladım bile!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?