27 Kasım, 2010

Mutlu Yıllar ELF'e


Çin üretimi olsa da, allıkları miniminnacık olsa da, sık sık "yeter artık bir daha asla ELF marka birşey almayacağım, sadece iyi markaları kullanacağım" desem de ELF'in 3. yıldönümü kampanyasını görmezden gelemedim =)
Studio serisinden siyah renkli cream eyeliner ve small angled brush son günlerde en sık kullandığım ürünlerden.

Zaten aklımda olan yeşil,gece mavisi ve mor renklerinin de yanında fırça ile geldiğini görünce aldım gitti. Fiyatları fırça ile birlikte 3.5 sterlindi.

Hediye olarak gönderilen far paletinin hangi renkte geleceği ise rastgele belirleniyormuş, bakalım ne çıkacak...

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

Selfet dedi ki...

Makyaj malzemesi almak için benim de her daim çok geçerli bahanelerim olmuştur :)Bir ben kaldım sanırım Elf'den alışveriş yapmayan :)( Al sana bir bahane daha :) Aldıklarını güle güle kullan cnm..

Aslı dedi ki...

Değil mi, her zaman daha çok kıyafete, ayakkabıya ve makyaj malzemesine ihtiyacımız var =) Teşekkür ederim, siyahını seviyorum inşallah bunların da renkleri güzel çıkar da bir süre göz kalemi almadan yaşarım =)

Aphraell dedi ki...

far hediyesini görünce ben de dayanamadım, ablama makyaj fırçalarıu aldım, kendime de oje matlaştırıcı aldım bakalım nası çıkcak :)

Aslı dedi ki...

Oje matlaştırıcısı bende var, uhu gibi kokuyor ama matlaştırma konusunda gayet başarılı =) Bakalım sana hangi renk far çıkacak??

sesiber dedi ki...

Bilmişlik yapmak, heves kırmak amacıyla yazmıyorum ama Aslıcım, bu Çin malı makyaj malzemelerine sıcak bakmıyorum. Bunların oyuncakları bile sağlığa zararlı boyalar içeriyor. Direkt cilde sürülen boyalarının içinde kimbilir neler vardır? Ben üzülüyorum bu rağbete açıkçası:(

Aslı dedi ki...

Sesiber, aslında haklısın canım. Özellikle rujlarını bir süredir kullanmamaya çalışıyorum sadece ciltten emilmekle kalmayıp ağız yoluyla yuttuğumuz için. Yine de üretim Çin'de yapılıyor ama malzemeler şirketin olduğu ülkenindir (hangi ülkenin markası olduğunu da tam bilmiyorum ya...) sadece Çin iş gücünü kullanıyorlardır diye düşünmek istiyorum... Malum bazı bilindik firmaların da bu şekilde çalıtığı ama son paketlemenin kendi ülkelerinde yapıldığı için o ülkede yapılmıştır yazdığını...

sesiber dedi ki...

Birçok firma Çinle çalışıyor. Yıllar önce ilk kez Zara'nın ürünlerinde Made in China yazısını görünce şok olmuştum ben. Yine de dikkatli olun canım benim, sağlık herşeyden önemli.

Aslı dedi ki...

Sesiber, ucuz iş gücü önemli tabii firmalar için... Ama acaba "Madi in China" yazısını etikete koymaya değer mi?? Çok teşekkürler Sesibercim, iyiliğimi düşündüğünü biliyorum =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?