24 Aralık, 2010

Fiyonklu Eldivenler


Bu deri eldivenler Ankara'ya  son gidişimde Park Bravo'da karşıma çıktı. Gri renkte olduğu için dikkatimi çekmişti, fiyonklarını görünce elimde denedim. Elimdeki duruşunu da beğenince etiketine baktım ve önce etiketi yanlış basmışlar diye düşündüm, çünkü 5TL yazıyordu. Kasaya sorduğumda "Hayır, gerçekten de 5TL" cevabını aldım. Üstelik içindeki etikette %100 deri yazıyordu ve yumuşacıktı!! Aldım gitti tabii ki =))

Sabahları arabanın derecesi -3.5, -4, -5 diye giderek daha da düşük sayıları gösterdiğinden "Uff iyi ki almışım bu eldivenleri! Brrrr!" demeyi alışkanlık haline getirdim bile!! Eğer hala bulabilirseniz, yılbaşı için de güzel bir hediye seçeneği olabilir bence ;)

9 kişi üşenmeyip içini döktü:

Selfet dedi ki...

Şaka mı ? 5 TL mi ?
Hemen park bravoya koşuyoruuuumm :)
İyi günlerinde giy inş.

Deli Anne dedi ki...

çok beğendim ben de.. zaten deri, yumuşak, zarif, fiyonk bileşimi tümden çekici..hele ki fiyat da 5 tl olunca.. güelgüle kullanın

Aslı dedi ki...

Selfet, hihihih çok teşekkür ederim =)

Deli Anne, çok teşekkürler, özellikle bugünkü gibi insanı yakan bir soğukta daha da çekici oluyor =))

Zeynep'in Evi dedi ki...

aslı benim de park bravoyla ilgili güzel bir anım var:) şirin mi şirin deri eldivenlerimi aldım sonra tekini biryerde kaybettim tek bir tane kaldı sonra park bravoya gidip tek eldiven satıyomusunuz sağ elim için dedim:))) evet bunu yaptım..ama sonra malesef iki tane aldım ve şimdi benim 3 adet eldivenim var:)

Aslı dedi ki...

Zeynep, eh artık kaybolmasından korkmana gerek de kalmamış artık bir sağ tek daha kaybetme hakkın da var!! Ama merak ettim bu ikinci defa aldıracak kadar kendini sevdiren eldivenleri??

cigdemderki dedi ki...

Güle güle kullan, çok şık eldivenler, benim de deri eldivenlerim park bravo ama senin kadar şanslı değildim fiyat konusunda:) Ben eldivenlerin altındaki örtüyü merak ettim, şal mı yoksa başka bir örtü mü:) Eğer şal fular gibi birşeyse nereden aldın, bayıldım desenine :))

Aslı dedi ki...

dosya, çok teşekkür ederim =) Benimki de tam tesadüf oldu,o gün dersten 6'da değil de 5'te bırakılınca(!) mutluluktan alışverişe gitmiştik, öyle almıştım bu eldivenleri =) Altındaki kırmızı kalpli beyaz bir tül, kumaşçıcan almıştım aylar önce ama hala ne yapacağıma karar veremedim, öylece duruyor...

Adsız dedi ki...

hangi park bravo şubesi öğrenebilirmiyim ?

Aslı dedi ki...

Merhaba, Ankara Optimum'da girişin hemen sol tarafındaki Park Bravo'dan almıştım, umarım sizin için de bir tane kalmıştır =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?