19 Aralık, 2010

Kendime Yeni Yıl Hediyesi



Yılbaşı için hazırlıklar bizim evde de başladı! Bu yıl maalesef bu uzak şehirde, evimizde, iki kişilik küçücük bir çekirdek aile olarak gireceğiz 2011'e.

Okulda sürekli beyaz önlük giyiyorum, yılbaşı şerefine konuya uygun bir broş yapayım kendime ve beyaz önlüğümü renklendireyim istedim. Dünyanın "poinsettia" bizimse Atatürk Çiçeği" değimiz yılbaşı çiçeğinin broşunu yapmaya karar verdim.

Broşum hazır, yarın beyaz önlüğümün yakasına takılmayı bekliyor =) Kendime ilk yeni iyıl hediyesini vermiş oldum böylece. Siz de başkalarına hediye aramaktan kendinize hediye vermeyi unutanlardan olmayın ;)

10 kişi üşenmeyip içini döktü:

ipekböceği dedi ki...

çok şirin bişiy olmuş.ellerine sağlık...bende senin gibi kocası için memleketinden uzak doğuda bir ilde yaşıyorum.Allahtan ki çalışıyorum.bilmiyorum hayat bize daha ne süprizler yapacak.ama salı günü annem ve babam gelecek ama yeni yıla yalnız giricem :((

Aslı dedi ki...

İpekböceği, çok teşekkür ederim =) Ben de çelışmasam ne yapardım diye düşünüyorum hep, çok sıkıntı çekerdim hatta muhtemelen depresyona çoktan girmiş olurdum herhalde... Ailenin geleceğine çok sevindim, büyük bir değişiklik olur size, hem onun mutluluğu ve etkisi uzun zaman devam eder! Ama yılbaşı için eşlerimizle yetineceğiz naapalım, bizim hayatlarımız da böyle fedakarlıklar gerektiriyor... Eşimle evde değişik olarak ne yapabiliriz diye düşünüyoruz, birkaç fikir var aklımızda, bakalım ;)

Deli Anne dedi ki...

ne güzel olmuş ve ne güzel düşünülmüş.. elinize sağlık:)

Aslı dedi ki...

Deli Anne, çok teşekkür ederim ;)

n@zo dedi ki...

Kendim için yaptığım keçe aksesuar o kadar az ki.. Dün gaza gelip, bulutu yaptım işte.. epey bi süre çıkarmam artık :))
annemler geldi sabah, güne erken başladık. gezme işlerini bile hallettik. evdeyiz şimdi, herkes yorgun ama mutlu :)
yılbaşına biz de yalnız gireceğiz, ne yapmayı düşünüyorsunuz siz?
Broşun çook güzel olmuş demeyi unuttum :p Güle güle kullan canımcım..

.ankara düşleri. dedi ki...

çok şirin olmuş:)
çok sevdim :)

Aslı dedi ki...

.ankara düşleri. çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim =)

Aslı dedi ki...

N@zo, ama çok güzel olmuş o bulut! Fİlmi henüz izleyemedim gerçi, o yüzden görüntüsünün çok güzel olması dışında filme özel bir anlamı var mı bilmiyorum =( Bizim ailelerimiz 2 yıl içinde birer kez geldi yanımıza, o da ilk taşındığımız aylardaydı... Yılbaşı için tam karar veremedik ama ikimizin de aynı anda düşünüp aynı anda söylediği bir fikir oldu onu uygulayacağız galiba =)) Broş için çok teşekkürler, bakalım öğrenciler ne diyecek, çok merak ediyorum =)

Aysun dedi ki...

Çok harika şeyler bunlar ellerinize sağlık:) Yılbaşı hediyeleri olarak artık ilginç hediyeler bekliyor herkes o yüzden http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/yilbasi/ tarzı ilginç hediye seçenekleri daha fazla olsa keşke

Aslı dedi ki...

Ben de kardeşime oradaki fotoğraf makinesi lensi şeklindeki bardaklardan aldım bu yıl, değişik fikirler çok daha güzel oluyor gerçekten de!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?