21 Aralık, 2010

Topuzuma Renk Gelsin!

Okula giderken yaptığım saçlar konusunda pek de yaratıcı olduğum söylenemez, bunda sabah uykusunu çoook sevmemin de etkisi büyük tabii =))

3 ana saç şeklim var ama en sık kullandığım saç, bildiğimiz topuz... Diğerleri ise yarım toplanmış ya da (üşenmeyip akşam yatarken saçlarımı sarmışsam) tamamen açık bırakılmış su dalgaları. Sık kullandığım topuza arada bir değişiklik katmak için üst tarafında balıksırtı örgü ekliyorum bazen ama daha değişik birşeyler yapmak istiyordum.


Geçen gün çocuklarla Veda adlı filmi izlerken Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın gençken topuz yaptığı saçına taktığı bir aksesuar dikkatimi çekti. O topuzun alt tarafına yapmıştı ve metal bir taraktı. Bense düğünümüzdeki saçımda da olduğu gibi topuzun yan tarafına takılacak ve daha spor tarzda birşey istiyordum. Tv izlerken bu çıktı:


Eh, bu da kendime ikinci yılbaşı hediyem olsun =)) İlk hediyem için buraya, hedefteki üçüncü kocaman hediye için ise buraya bakabilirsiniz =))

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

zeynep dedi ki...

aslı sana kesinlikle katılıyorum bence de en güzel hediye kitaptır:)

Aslı dedi ki...

Değil mi Zeynepcim =) Bu arada Tahran'ın Damları'na hala başlayamadım ama 2011'e girmeden okumuş olacağım ki kitaplığımdaki yeni yeni kitaplara sıra gelsin;)

n@zo dedi ki...

Kırmızı-gri-siyah-beyaz çok severim ben de ;) güle güle kullan şekerim ;)
Hediye kitap konusundaki düşüncelerine katılıyorum ;)
Tahran'ın Damları'nı aldım ben de ama dukanı bitirmem lazım önce :)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

En güzel hediye en iyi arkadaş kitaptır:) aslıcım bloguna yeni girdim.keyifli blog yapmışsın ellerine sağlık.blogumada beklerim.sewgiler

Aslı dedi ki...

N@zo, teşekkür ederim canım =) Dukan'dan bakalım ne çıkacak, merak ediyorum!!!

Aslı dedi ki...

Moda Gezgini hoşgeldin, çok teşekkür ederim =) O yazıdan sonra bu yıl en çok içinde kitap olan hediye paketi açacağım galiba=)) Geliyorum hemen ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?