27 Ocak, 2011

Ah Vodafone Ah!


Bildiğiniz gibi pazar günü eşim Tanzanya'ya tırmanışa gitti. Cep telefonumuzu Mısır'a giderken yurtdışı kullanımına açtığımız için bu defa arayıp açık olup olmadığını kontrol etmek aklımıza gelmedi bile... Ama tabii acı gerçek Tanzanya saatiye sabaha karşı 4te ortaya çıktı.

İki gündür eşimin telefonu kullanım dışı olduğu için birlikte gittiği ama benim iyi tanımadığım insanların telefonlarını arayıp onların eşimi çağırmalarını bekliyorum... Tabii bir de yorgun oldukları için uyuyor olma ihtimalleri yüzünden utanarak arıyorum her defasında.





Vodafone'u aradığımda bu konuda benim işlem yapmamın mümkün olmadığını, eşimin orada bir telefon bulup kendilerini araması gerektiğini söyledi. Dağda olduğunu, 5 dakika konuşmak için birinden telefon isteyemeyeceğini ve şarjlarını idareli kullanmaya çalıştıklarını söyledim ama kusura bakmayın dediler...

Aslında böyle hareketler yapmam ama beni mecbur bıraktılar =)) Kardeşime durumu anlattım, eşimmiş gibi arayıp hattı açtırdı. Annemler de arkadan onun bilemediği aile sorularının cevaplarını kopya vermiş =))
Kusura bakma Vodafone, sen de kendine göre haklısın müşteriyi korumaya çalışıyorsun, ama biz de sana ayıp olmasın diye 2 hafta haberleşmeden oturup endişeyle bekleyecek değildik ya!

Aklınızda bulunsun, ne kadar emin olursanız olun, "Ben yurtdışına kapattırmadım, hala açıktır" demeyin, mutlaka yola çıkmadan önce kontrolünüzü yapın!

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Yurtdışına çıkmadan önce biz de aramıştık, tamam açık kullanabilirsiniz dediler, gel gör ki açmamışlar, Turkcell hattım olmasa telefon kartı bulma derdine düşecektik!

Aslı dedi ki...

Onu Dubrovnik'e giderken yapmışlardı, Vodafone'dan ilk yanışımız değil bizim de =)) Neyse ki kartın varmış senin de,üstelik sık sık yurtdışına çıkıyorsun iş nedeniyle galiba değil mi...

nohut oda dedi ki...

reklamlardakı selımı brde oraya yollasınlar barı:)ıstanbulda bıle zor cekıyor esım tekrar turkcelle dondu mecburen..

Aslı dedi ki...

Nohut oda, hayal edebiliyorum: Selim aslanların arasında safari niyetine koşururken eşim kenardaan çıkar veee KIRMIZI =) Bizim burası da doğu ama hayret şekilde iyi çekiyor vodafone... Dağda yüksekte yaşadığımızdan herhalde =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?