10 Ocak, 2011

Brigette's Boutique


Geçtiğimiz günlerde bir süredir merak ettiğim Brigette's Boutique'den ilk alışverişimi yaptım. Alışveriş öncesinde internette site hakkındaki yorumları da okudum ve genel olarak herkesin memnun kaldığını gördüm. Brigette aynı zamanda eski bir ebay satıcısıymış meğer. Şimdi kendi sitesinde Bare Escentuals, Bobbi Brown, Chanel, Clinique, Dior, Estee Lauder, Givenchy, Guerlain, Lancome, Maybelline, Nars, Sephora, Urban Decay, Victora's Secret, YSL ve daha bir çok markanın ürünlerinden satıyor.

Sitede bazı markaların bir iki tane, bazı markaların ise çok sayıda ve çeşitte ürünü var. Çoğu şey Strawberry ya da Cheapsmells'e göre daha ucuz, renk seçenekleri de genelde çok daha fazla. Ama yine de karşılaştırma yapmadan almamak lazım, örneğin Urban Decay rujlar Cheapsmells'te çok daha fazla renk seçeneğiyle 8.30$ ama BB'de 12.95.

Ben siparişimi 30 aralıkta vermiştim, Brigette de aynı gün postaya vermiş ve 7 ocakta paket elimdeydi. Üstelik doğu anadoluya, İstanbul'a göre 1-2 gün gecikmeli ulaşıyor ptt gönderileri.

İşte benim aldıklarım:


Cildime renk vermeyecek ama yağlanıp parlamasını engelleyecek, nefes almasına mani olmayacak bir pudra arıyordum id Mineral Veil'i denemeye karar verdim. Fiyatı 13.50$, Strawberry fiyatı ise 34.50.


MAC Capricious, dudaktaki rengi morumsu bir kırmızı, ten renginiz açıksa ve yeşil ya da ela gözlüyseniz mutlaka deneyin derim. Yukarıdaki fotoğrafta daha farklı bir rengi var gibi görünüyor, tembellik etmeyip önümüzdeki günlerde fotoğrafını çekip ekleyeceğim inşallah =))

Rujun fiyatı da 14$.

 Bu seti de 12.95 olduğu için aldım, henüz denemedim ama farın renkleri tam günlük kullanıma uygun. Bu setin bir de tüm far renkleri kahverengi olanı var. Makyaj temizleyici de zırt pırt gittiğim seyahatlerde rahatlıkla çantaya atılacak bir boyutta.

 Son olarak iç yüzeyini çok plastik bulduğum halde "2 hafta sonra tatile gideceğim, ihtiyacım var, eh bu da 6.5$" mantığıyla aldığım Brigette'in kendi yaptırdığı ve üzerine markasını yazdırdığı fırça düzenleyici çanta.

Kargo ücreti her bir ürünle 3$ kadar artıyor. Benimki 4 parça için 15$ tuttu. 50$'dan daha az tutan siparişler için First Class Mail seçeneğini seçebiliyorsunuz ve benim siparişim de First Class Mail ile, iyi paketlenmiş olarak geldi.

Bu site hakkında sorularınız olursa yorumlara yazabilir ya da e-posta gönderebilirsiniz ;)

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

inanirsakolurbence dedi ki...

Rujun dudaktaki halini çok merak ettim.Beyaz tenli yeşil gözlüyüm de:)

Aslı dedi ki...

inanırsakolurbence, çok yakışıyor bence bu renklere ama son günlerde stresten dudaklarımı çok kemirdiğim için pırtık pırtık oluyorlar, geçer geçmez fotoğraflayacağım ;)

zeynep dedi ki...

aslı gene nereye gdiyorsun:) bu sefer beni de götür olmaz mı:)

Aslı dedi ki...

Yok yok bu defa uzağa değil (en azından senin için uzak sayılmaz, benim için yine de uzak) Ankara'ya gideceğim =) Ama illa ki değişik biryerlere götür, gezdir beni dersen eşim 2 hafta sonra Tanzanya'ya gidiyor onun arkasına takılırız =D AY hala yazarken bile şaka gibi geliyor, nasıl göndceğim ben onu taaa oralara...

Julia dedi ki...

merhabalar.
bi kaç soru bu site hakkında var... cevaplayacak biri var mı acaba?

Aslı dedi ki...

Tabii, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

d dedi ki...

internet alışverişi yasak değil miydi, gümrükten nasıl geçti

Aslı dedi ki...

Yasak hala devam ediyor maalesef, ben bu alışverişi yaptığımda henüz o yasak ortalarda yoktu... Yalnız her bir parçayı severek kullanmaya devam ediyorum, keşke şu yasak bitip gitse...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?