03 Ocak, 2011

Markafoni'den Saatlerim

Uzuuun zaman önce Markafoni'deki Full Spot o'clock kampanyasından saat almaya niyetlenmiştim ama "Alsam mı almasam mı?" diye oyalanınca hiç kalmamışlardı. Geçen ay bir kez daha aynı kampanyanın başladığını fark edince denemek için bir saat ve bir kordon sipariş verdim. Sade ve spor saatleri sevdiğim ve sürekli karşıma taşlı-kadınsı saatler çıktığı için "Plastikse plastik" deyip aldım. (Bir de spor yaparken saatimi çıkartmaktan hoşlanmıyorum ama deri saatlerde çıkartmama gibi bir şans kalmıyor maalesef...)

Kırmızısını siyahtan daha çok beğendim, kıyafetime uyduğu sürece hep bunu takıyorum.

Siyahı daha bir plastik plastik görünüyor sanki... Yine de severek takıyorum =)


Saatlerin fiyatları 39.90, kordonun fiyatı ise 14.90. Yani iki tane aldığınızda bir saat 27 civarında tutuyor. Daha çok kordon alırsanız daha da ucuza gelmiş olurlar.

Bir gün bu güzelliklere de ulaşabileceğimi umuyorum, henüz Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar =(

10 kişi üşenmeyip içini döktü:

Unknown dedi ki...

bayıldım ben bu sattlere yav :)evet kırmızısı daha hoş görünüyor. siyah da her kıyafetine uyum sağlar ama :)

üzüm kuşu dedi ki...

güle güle kullan saatlerini bende aldım plastik saatlerden sevdim ama rengarenk:)

Aslı dedi ki...

cicici, bugün kırmızısını taktım ben de =)) Ama söylediğin gibi siyah da herşeyle uyumlu oluyor, yine de bir sonraki kampanyada koleksiyonuma birkaç renk daha katsam fena olmayacak diye düşünüyorum =))

Aslı dedi ki...

cemre, sen de güle güle kullan teşekkür ederim =) Rengarenk değiştire değiştire takmak eğlenceli oluyor değil mi ;)

Zeynep'in Evi dedi ki...

canım saatlerin (ve bencede özellikle kırmızı olanı) çok güzeller:) ve en alttaki mikililerden de güzel senin saatlerin biliyomusun:)

Aslı dedi ki...

Zeynep, hihihih çok teşekkür ederim =) Bugün birkaç kişi birden "aa nerden aldın" deyince iyice gaza geldim =))

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Aaaa çok güzelmiş, dikkat etmemişim ben bu markaya, güle güle kullan :) siyahı da plastik durmuyor bence, gayet güzel :)

Aslı dedi ki...

Marjo, çok teşekkürler ;)

sssss dedi ki...

mrb:) bnde bu saatlerden almya dsnyrmda ama 16 cm çap buyuk gbi gldi nasıl oldu size:) saatler cok seker bu arada. acil cvp vereblrsnz sewnrm son 9 saat kapmnyda :):)

Aslı dedi ki...

sssss merhaba,yorumunuzu görünce çok üzüldüm çünkü artık çok geç =S Tatilde olduğum için bilgisayara ulaşamıyorum maalesef... Ama full spot sık sık markafonide satılıyor, hatta neredeyse ayda 1 kez (aynı fiyatla) geliyor diyebilirim, ben de birkaç renk daha kordon almayı planlıyorum zaten. benim bileğim ölçtüğümde 15 cm gelmişti o yüzden 16 cm almıştım, günlük kullanımda neredeyse oturuyor bileğime. Ama spor yaparken falan yapışıp kalıyor, çıkartıyorum rahatsız olduğum için. Siz de bir ölçün, bileğiniz 13-14 cm den de ince değildir herhalde?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?