05 Ocak, 2011

The Nail Job Bağdat Caddesi'nde!

Geçen yıl kendimi rahatlatmak, şımartmak için ufak tefek mutluluk sebepleri aradığım zamanlardı... The Nail Job'ın resimleriyle karşılaşmıştım.


Şimdi orada olsam, ben ortamın keyfini çıkartırken biri ellerime bakım yapsa, ayaklarım aromalı sularda dinlenirken tek derdim hangi renk oje sürüleceğini seçmek olsa diye hayal etmiştim... Şimdi bile hayal ederken gevşiyorum, farkına varmadan gülümsemeye başlıyorum =)


İstanbul'a gittiğimde uğranacak yerler listemde The Nail Job da vardı ama maalesef kaldığımız yere uzak kalıyordu, kısa süreli tatillerimizde fırsat bulup gidememiştim. Özellikle manikürü kesme değil itme yöntemiyle yapmaları ve kalitesi düşünüldüğünde uygun fiyata yapılan bu manikürün kocaman bir içeriği olması (Tırnakların kısaltılması ve şekillendirilmesi,tırnak banyosu, tırnak etinin giderilemesi, tırnak banyosu, tırnak yüzeyinin parlatılası, Alessandro tırnak eti terapisi, Alessandro lotus içerikli tırnak bakımı, Alessandro nemlendirici el kremi, el masajı ve Alessandro yada Essie oje) aklımı çeliyordu! Fiyatların tamamını ve hangi hizmetlerin verildiğini görmek için işte menü =))


Neyse ki bu ulaşım sorunu da ortadan kalkmış oldu, Nail Job Bağdat Caddesi şubesini açmış, çok yakınımıza gelmiş =)


Benim için geriye bir tek İstanbul'a uçmak kaldı, eğer siz zaten İstanbuldaysanız kendinize arada bir böyle güzel bir hediye vermek hiç de fena olmaz ;) İşte yeni The Nail Job'ın tam yeri:

0 kişi üşenmeyip içini döktü:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?