25 Ocak, 2011

Pastel


Pastel geçtiğimiz aylarda güzel ojeleriyle çekmecemde kocaman bir yer edindi. Özellikle kıvamını ve renk seçimlerini çok seviyorum. Açıkçası Pastel'in oje konusunda FlorMar'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum... Hem kıvamı daha güzel ve FlorMar'dan daha uzun süre bu kıvamı koruyor, hem de  renk konusunda daha önden gidiyor. Bendeki renkler:


En sevdiğim renk 75, kahveye de bakan koyu bir gri. Bunun dışında koyu kırmızı renkteki 39'u hem tek hem de kırmızı-mor-sarı pırıltılardan oluşan pembemsi renkteki 66 ile birlikte kullanmayı çok seviyorum =) 19'u ise 4 numaralı kireç beyazı ile birlikte french için kullanıyordum ama bu aralar pek aramız yok frenchle... 23 ise resimde göründüğünden daha koyu renkte ve içinde mavi minik pırıltılar olan bir gece mavisi.



Gelelim gözümü diktiğim 2 yeni renge, her ne kadar yeşil istediğimde şurada bahsettiğim Essie Going Incognito'yu sürsem de 74 numaralı yeşili çok merak ediyorum. Ve bendeki 42 numaralı morun koyusu olan 69 da bulunca alacaklarım arasında. Bulunca alacaklarım diyorum çünkü bizim şehirde maum tek bir yer Pastel oje satıyor, o da ilk mal aldığında getirdiği ojeleri bitirmeden yeni renkler getirmediği için biz burada bir oje almak için bile Ankara'ya İstanbul'a gitmeyi bekliyoruz...

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

xesrax dedi ki...

gerçekten bende pastelin ojlerini çok seviyorum.

Aslı dedi ki...

xesrax, aynı fikirdeyiz ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?