16 Şubat, 2011

Hayat Tatil Olsa!

Uzun ve güzel şubat tatili maalesef bitti... Gidişte ve dönüşte uçağım kalkamasa da, ilk hafta Tanzanya'daki eşimi merak ederek geçse de genele bakınca çok keyifli bir tatildi =) Dönem içinde çocuk çığlıkları kulaklarıma, bitmeyen sorunlar beynime işlemişti, hepsi bu tatille silindi gitti...

Pazartesi günü "Doyamadım, keşke biraz daha tatil olsaydı" derken hooop gökyüzünden kar yerine neredeyse kartopu yağmaya başladı! Arabaların kara gömüldüğünü, kocaman bizlerin bile karlarda zar zor yol açıp yürüdüğünü fark eden amcalarımız hemen okulları iki gün tatil etti, salı sabahına kadar karın ağrısından kıvranan benim için sabah bu duyuru tam bir mucize oldu =)

Bu sabaha kadar kar tatilinin tadını çıkartıyordum, 8.35'te arayan müdür yardımcım uyandırmasaydı herhalde öğlene kadar uyuyacaktım... Önce rüya görüyorum zannettim, sonra müdür yardımcımızın kocaman pala bıyıklı yüzünü gözümün önüne getirince fırladım okula geldim...

Bu güzel tatil de buraya kadarmış ne yapalım... Artık ders işlemenin, elde yıkanması gerektiği için bavuldan çıktığından beri bekleyenleri yıkamanın, evi haftasonu gelecek ve 3 gün kalacak misafirlerimiz için hazırlamanın zamanı... Hmmm bir de tatilde aldığım ve paylaşmak istediğim şeyleri fotoğraflayıp bloga ekleyeceğim, tembellikten kurtulabilirsem tabii =))

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

zeynep dedi ki...

benim müdür yardımcım da pala bıyıklı:))) biraz da şişman biraz da ürkütücü:) ayh çok güldüm aslı:)

Aslı dedi ki...

Hehehehhh bizimki çok sinirli görünür, sizinki gibi göbeklidir de=)) Ama aslında çok babacan birisi, tek sorun sinirlendiği zamanlarda ortadan kaybolmak lazım, bizim hocalar "bıyıkları aşağı bakıyorsa kaç" diyorlar =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?