28 Mart, 2011

Born Pretty Store



23 Şubat'ta Born Pretty Store'dan yaptığım alışverişten bahsetmiştim. O gün alışverişten sonra gelen mailde paketimin Türkiye'ye 1 ay civarında bir sürede geleceği yazıyordu. Gerçekten de paket tamı tamına 1 ayda, 23 martta bana ulaştı.


Ürünler Singapur'dan geldiği için 1 ay sürmesini normal karşılamak lazım diye düşünüyorum, mailde diğer ülkelere gidiş süreleri daha kısa görünüyordu.



Kutunun hafifliği önce biraz yüreğimi hoplattı, elime alır almaz kesin içinde birşeyler eksik diye düşündüm. Ama satın aldığım 3 ürün de iyice paketlenmiş kutunun içindeydi.



Törpüyü hemen kullandım, diskler ve damgayla hala boğuşuyorum, süngerleri de öylesine bir denedim.

Benim memnun kaldığım Born Pretty Store'dan nasıl alışveriş yapılabileceğiyle ilgili ekran görüntülerini içeren bir yazı ve her bir ürün hakkındaki yorumları da tembellik etmeyip önümüzdeki birkaç gün içinde yazacağım :) Gerçi bu aralar okul-müfettiş-kurs-soğuk algınlığı-temizlik manyaklığı derken tembellik etmeye zaten vakit bulamıyorum ki...

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

desen dedi ki...

Aslı yazılarını burdan devam ediyorsun demek..Ama bloguna .com aldığını yazmamşsın. Ne kursuna gidiyorsun bu arada.

Aslı dedi ki...

Evet en azından bir yıl boyunca burada olacağım :) 2 haftalık bir Pardus kursuna başvurmuştum, bu cuma bitecek inşallah... Dört gözle bekliyorum bitmesini, 3. haftaya dayanacak gücüm kalmadı zaten :/

elif dedi ki...

Aslıcım çok sevindim yeni adresine;)) Bu arada born pretty den ben de çok memnun kaldım(sayende;)) 3hafta sonra geldi ürünler..Hatta 2.siparişlerimi verdim:)
Sevgiler...

Aslı dedi ki...

Çok teşekkür ederim, ben de siparişinin sağ salim geldiğine ve memnun kaldığına çok sevindim:) Güle güle kullan aldıklarını ve gelecek pakettekileri!

hatice dedi ki...

Merhaba Aslı;
Ben de born pretty'den bu plakaları almak istiyorum ama nasıl yapacağım hiçbir bilgim yok. Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

Aslı dedi ki...

Merhaba Hatice,
Geciken cevabım için çok ama çok özür dilerim :( Eğer mail gönderirsen nasıl alışveriş yapabileceğini resim resim gönderirirm ama son gümrük düzenlemelerinden sonra siparişin gümükten geçebilir mi, sorun çıkar mı hiç bilemiyorum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?