13 Mart, 2011

Evden Kayak Keyfi

Bugün için planımız geçen pazar olduğu gibi kayağa gitmekti. Üstelik cuma günü yağan kar ve bugün pırıl pırıl parlayan güneş de sanki planımızı desteklemek için özellikle çaba harcadı. Ama maalesef ben hastalanınca gidip biraz da orada üşümeye cesaret edemedim ve evde kaldım...

Aklım pistte kalınca açtım geçen yılki Sarıkamış fotoğraflarımıza bakıyorum, en azından evde oturduğum yerden kayak yapmanın, karlar içinde olmanın keyfini bir parça da olsa hissedeyim diye.

Siz de o keyfi paylaşmak isterseniz Gezinim.com için yazdığım Sarıkamış yazısına bir göz atabilirsiniz :)

 

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

nazo dedi ki...

Aslıı süper olmuş siten.. çook beğendimm..
kayak, kar, kış, bana çok ters :) hiç sevmiyorumm.. sadece karın yağarken hoşuma gidiyor, o kadar.. :)

zeynep dedi ki...

Aslı hakiakten nefis olmuş..nazo ile aynı fikirdeyim..yeni yazı girdikçe twittten haber ver olurmu, kumanda panelime ulaşamadığımdan kimsyi takip edemiyorum.. en azından ordan yönlenip geliyim=)))

Aslı dedi ki...

Nazocanım, seni de sıcak çikolatanı yudumlayıp o güzel kar manzarasını seyredebileceğin kapalı kulubelere yerleştiririz =) Yanına da güzel bir kitap verdik mi, sen de bir kış ve kayak-merkezi-sever olursun =)) Ben de bazen canım hiç kayak yapmak istemeyince alıyorum kitabımı, bizim burdaki pistin yanında soba yanan bir kulube var, oturuyorum camın önüne keyif yapıyorum =)

Aslı dedi ki...

Zeynepcim çok teşekkür ederim =) Temayı yazanlar ve onu türkçeye çevirenler sağolsun, bana yapacak fazla birşey kalmadı bile =)

Twitter'a not olarak yazıyorum mecburen, hepimiz aynı durumdayız çünkü... Arada bir reader açılıyor, oradan bakıyorum yeni yazı ekleyen var mı diye ki neredeyse hiç olmuyor genelde...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?